Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

04-08-2020

El grup municipal de la CUP acusa l'equip de govern d'ERC de no treballar per una reactivació real de l'economia a la ciutat i d'incomplir els acords socials que van pactar les dues formacions per aprovar els comptes del 2018.

El grup municipal de la CUP acusa l'equip de govern d'ERC de no estar treballant per una reactivació real de l'economia de la ciutat. Així ho ha assegurat aquest matí el regidor Josep Maria Colea en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer, on ha reiterat que el d'enguany no és el pressupost més adequat per Balaguer en un moment com l'actual per ajudar als sectors econòmic, social i cultural. Segons Colea, "estem ara en una situació d'emergència en què serien necessàries polítiques de xoc per ajudar la ciutadania vulnerable i polítiques de reactivació econòmica".

Josep Maria Colea també ha acusat l'equip de govern d'incomplir els acords que van pactar les dues formacions a l'hora d'aprovar el pressupost del 2018. Segons el regidor de la CUP, els comptes d'enguany continuen sense incloure una partida de 50.000 euros per ajudar les famílies amb problemes per pagar l'IBI, tampoc es contempla una tarificació social per a l'Escola de Música o per a les piscines municipals o, per exemple, tampoc hi ha cap partida per al banc de recursos sanitaris i ajuts pels medicaments.

El regidor de la CUP ha dit també que l'equip de govern s'ha carregat la Taula d'emergència social i ha lamentat que no s'aprovés la moció que va presentar la seva formació en el darrer ple municipal per acabar amb la bretxa digital socio-econòmica a Balaguer. En aquest sentit, Josep Maria Colea ha acusat l'equip de govern de no voler invertir ni un euro perquè l'activitat escolar del curs escolar 2020-2021 comenci havent-se eliminat del tot la bretxa digital, és a dir, per garantir que tot l'alumnat disposi dels mecanismes i dispositius necessaris per seguir el curs o una part del curs a casa en cas que hi hagi nous confinaments.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt