Dilluns 21 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

04-08-2020

El Monestir de Santa Maria de les Franqueses serà escenari del 13 al 16 d’agost de l’obra de teatre Adreça desconeguda de Kressmann Taylor en memòria de Josep M. Llobet

El Monestir de Santa Maria de les Franqueses serà escenari del 13 al 16 d’agost de l’obra de teatre Adreça desconeguda, una obra de Kressmann Taylor.

La trama se situa a l'any 1932 i explica la història de l'alemany Martin Schulse i el jueu Max Eisenstein que comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art a San Francisco (Califòrnia). El Martin ha decidit tornar al seu país amb els seus, mentre que el Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú. Han promès d’escriure’s i ho fan des del moment de la seva separació perquè s’estimen com a germans.

L’obra està dirigida i adaptada per Jesús Agelet i es fa en memòria de Josep M. Llobet Camarasa, ja que era un projecte seu, segons ha explicat a Ràdio Balaguer el mateix Agelet.

Adreça desconeguda està interpretada pels actors Javier Lázaro i Francesc Vilalta i el director de l'obra la recomana molt a tota classe de públic, no només per la interpretació d'aquests actors sinó també per la qualitat de l'obra de Kressmann Taylor, que convida a reflexionar. El mateix Agelet ens ha explicat que després de la funció del dissabte dia 15 hi haurà un col•loqui amb els actors i director de l’obra.

Les representacions es faran els dies 13, 14, 15 i 16 d'agost a les 10 de la nit amb aforament limitat a 50 espectadors per funció.

El preu de l’entrada és de 10€ i es poden comprar  anticipadament a la seu de la Fundació Marguerida de Montferrato.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt