Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

05-08-2020

Creu Roja busca informadors i informadores d'oci nocturn per sensibilitzar el jovent en les mesures de prevenció per la Covid-19 a Balaguer, Lleida, Tàrrega, Mollerussa i Alcarràs. 

Creu Roja busca busca informadors i informadores d'oci nocturn per sensibilitzar el jovent en les mesures de prevenció per la Covid-19. L'acció va encaminada especialment al públic jove i es durà a terme en horari nocturn i en espais on habitualment hi ha activitats d'oci.

Aquesta campanya és fruït d'una petició que li ha fet la Generalitat per informar als joves sobre les conductes de risc i de la corresponsabilitat de cadascú, incidint en l'ús de la mascareta. 

L'oferta de treball és per a 27 hores setmanals fins al 15 de setembre, que s'hauran de prestar majoritàriament en horari nocturn. 

Els interessats es poden adreçar al web de la Creu Roja per obtenir més informació i inscriure's. El termini per apuntar-se acaba el dimecres 12 d'agost. 

La campanya es durà a terme arreu de Catalunya en que un miler d’agents joves, entre voluntaris i contractats, seran els encarregats de dur a terme l’acció de sensibilització i es desplaçaran especialment als municipis costaners.  

El Govern, a través del Departament de la Presidència, ha aprovat destinar 1 milió d’euros per a la posada en marxa de manera immediata de la campanya.  

La mesura se suma a totes les accions que duu a terme el Govern per contenir l’expansió del coronavirus a Catalunya.  

Per implementar-lo, Creu Roja Catalunya mobilitzarà un miler de joves, dels quals aproximadament uns 200 seran contractats i la resta voluntaris. 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt