Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

05-08-2020

La Paeria de Balaguer reparteix aquesta setmana informació sobre com gestionar els residus voluminosos. L'acció és una de les campanyes per millorar l'aspecte i entorn de la ciutat iniciades des de les àrees de Medi Ambient i Cultura. 

La Paeria de Balaguer, amb l'ajuda dels agents cívics, està repartint aquesta setmana als domicilis informació sobre com gestionar els residus voluminosos.
El fulletó informatiu recorda que els residus voluminosos cal deixar-los al costat del contenidor del rebuig, però només els dilluns i els dijous al vespre.  

Així mateix, també recorda que són considerats voluminosos els mobles, matalassos, armaris, tendals, electrodomèstics i equips electrònics, i fa un allista dels elements que ni s'hi poden deixar, com la recollida selectiva, que té el seu propi règim de recollida mitjançant els contenidors de colors, les runes d'obra, o aquells residus que siguin perillosos o industrials. També recorda que el servei no recull restes de poda. En aquest sentit cal recordar que ja hi ha un servei habilitat per aquesta funció.  

L'acció informativa forma part d'una de les campanyes que la Paeria vol dur a terme per evitar situacions com la aquestes setmanes ha obligat a emprendre una altra campanya per netejar i arranjar espais verds, com el del Barranc dels rucs, una zona molt deteriorada pels abocaments incontrolats de residus.   

Les campanyes es fan conjuntament des de les àrees de Medi Ambient i Cultura, per unir els treballs de neteja amb els de conscienciació ciutadana. 
 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt