Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

10-08-2020

El directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer arriba als 250 participants.

Un total de 250 negocis ja s'han donat d'alta al Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer. Es tracta d'un servei online totalment gratuït que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla.

La paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, valora de forma molt positiva el Directori del qual, diu, és una bona eina per donar a conèixer l'àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat i la seva diversitat empresarial. Respecte al nombre d'inscrits fins ara Guarné també es mostra molt satisfeta, ja que el nombre ha crescut força respecte a fa uns dies.

El directori ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat la possibilitat d'anunciar-s'hi i formar part del web trobahoabalaguer.cat, una campanya promoguda també per la Paeria de Balaguer amb la qual es vol potenciar el negoci local. 

Mitjançant un aplicatiu web, els usuaris poden trobar establiments de Balaguer on aconseguir els productes o serveis que estan buscant. Un cop el client hagi fet la seva sol•licitud, el programa li enviarà en menys de 24 hores les diverses opcions que té a Balaguer per trobar allò què està buscant. 

Les dues iniciatives formen part del procés de digitalització del comerç que s’està promovent des de la Paeria de Balaguer, una transformació del model de negoci de la ciutat que té com a eix central la ‘Guia de suport per a la venda on-line”, una publicació dirigida als negocis locals on es posa en valor el comerç local i la necessitat d’entrar al món digital en el context actual.

El Directori empresarial, comercial i de serveis continua obert a tots aquells negocis que s'hi vulguin inscriure. Per fer-ho només cal que els interessats vagin al web de la Paeria, www.balaguer.cat, per donar-se d'alta a través d'un formulari que trobaran clicant al baner que hi ha a la pàgina principal.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt