Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

12-08-2020

L'ACB ajorna fins al 15 de setembre l'assemblea general de l'entitat prevista per aquest dijous 13 d'agost en què la junta directiva en bloc havia de presentar la seva dimissió.

L'ACB ha ajornat pràcticament un mes l'assemblea general de l'entitat prevista per aquest dijous 13 d'agost en la qual la junta directiva en bloc havia de presentar la seva dimissió.

El fet de tenir més temps per poder-la preparar millor i, sobretot, el fet que alguns dels socis de l'entitat estiguin de vacances els ha portat a prendre la decisió d'ajornar l'assemblea fins al 15 de setembre.

Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el president de l'ACB, Jaume Cañada, que també assenyala que també des de la Paeria estan treballant per intentar trobar un relleu al capdavant de l'entitat. 

Presidida per Jaume Cañada i integrada per Pompili Roigé, Juanjo Farré, Josep Maria Rovira i Josep Tarròs, la junta ha decidit plegar després de cinc anys al capdavant "i no haver aconseguit fer unió i formar una sola associació comercial a la ciutat".

Cañada explicava ahir a Ràdio Balaguer que costa arribar a una entesa entre sectors potser més tradicionals i conservadors i sectors més innovadors. Això, deia, els ha "desgastat" i parlava de discrepàncies i de diferents punts de vista a l'hora de tirar endavant determinats projectes. 

En aquest sentit va assenyalar que cal que algú altre amb més ganes agafi el relleu i miri de convèncer determinats botiguers que cal fer coses. Deia també Cañada que fan un pas al costat, que continuaran estant a l'associació i donant suport a qualsevol iniciativa que es faci.

Segons l'encara president de l'ACB, cal una associació gran i potent per fer activitats i potenciar el comerç balaguerí. 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt