Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

12-08-2020

La Paeria de Balaguer fa diverses tasques de manteniment als centres escolars abans de l'inici del nou curs. Paral·lelament, el Departament d'Educació també preveu executar obres als col·legis Gaspar de Portolà i La Noguera.

La Paeria de Balaguer està duent a terme diverses tasques de manteniment als centres escolars de la ciutat abans de l'inici del nou curs. Són feines a càrrec de la brigada municipal i que habitualment s'executen durant l'estiu. Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, es fan el màxim de treballs possible sempre en funció del que demanen els diversos col•legis. A l'escola Àngel Guimerà, per exemple, s'està arreglant una cornisa i al col•legi La Noguera unes goteres.

El mateix paer afegeix  que el fet que la Paeria s'impliqui en el sector educatiu fa també que el Departament d'Ensenyament inverteixi més. 

Pel que fa a les obres que executarà el Departament d'Educació hi ha la substitució de 4 finestres a l'escola Gaspar de Portolà i els treballs de reforma de lavabos, cuina i menjador a l’Escola La Noguera mentre que els treballs que du a terme la Paeria són feines de pintura, electricitat i la part d'obra.

El paer en cap confia que aquest any es puguin acabar tots els treballs previstos, entre altres coses, perquè la brigada municipal disposa de més hores després de l'ajornament o suspensió d'algunes activitats a causa de la pandèmia, activitats en què la brigada intervenia, per exemple, a l'hora de muntar i desmuntar escenaris.

La substitució de 4 finestres a l'escola Gaspar de Portolà i els treballs de reforma de lavabos, cuina i menjador a l’Escola La Noguera també es preveu que estiguin enllestits abans de l'inici del curs. En el darrer ple municipal es va aprovar declarar d’especial interès o utilitat municipal aquests treballs, la qual cosa implica una exempció en el pagament de la llicència d'obres.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt