Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

15-09-2020

S'amplia el termini per sol·licitar els ajuts per rehabilitar habitatges de gent gran i edificis de tipologia residencial. Es poden demanar fins al 4 d'octubre a l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal de la Noguera

La Generalitat de Catalunya ha ampliat el termini per demanar els ajuts per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per millorar les condicions de vida de les persones grans per a l'any 2020. Les actuacions subvencionables són aquelles necessàries per assolir les condicions mínimes d’habitabilitat, per adequar les instal·lacions a la normativa vigent i per adaptar l’interior de l’habitatge per millorar-ne l’accessibilitat.

Els requisits per demanar-les són que les persones beneficiàries han de ser tenir 65 anys o més (amb manca d’autonomia o amb grau de discapacitat), l’habitatge ha de ser el domicili habitual i permanent, els ingressos de la unitat de convivència no poden superar 2 vegades l’Indicador de Renda de Suficiència (IRSC), i cap dels membres de la unitat de convivència pot tenir cap altre habitatge en propietat.

Es poden demanar fins al 4 d'octubre i la documentació requerida s’ha de presentar telemàticament.

Per a més informació i assessorament, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal de la Noguera (Mercè Llauet). L’atenció es fa els dilluns de 9.00 h a 13.30 h i només s'atén presencialment amb cita prèvia, que cal haver demanat a través de la web del Consell Comarcal (http://www.ccnoguera.cat/tramits/cita-previa). L’atenció telefònica es fa el mateix dia i horari.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt