Dimarts 20 d'Octubre
del 2020



Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram



Les últimes notícies al teu Telegram:

Telegram












Ajuntament de Balaguer



Notícies comarcals

18-09-2020

Coincidint amb la setmana de la mobilitat, la Paeria de Balaguer posa en marxa un consulta per a que els usuaris de la bicicleta indiquin en quines zones de la ciutat s’han d’ubicar les noves places previstes d’aparcament de bicicletes

La Paeria de Balaguer ha posat en marxa una nova consulta ciutadana, en aquesta ocasió relacionada amb la mobilitat i els usuaris de la bicicleta.

Aquest passat divendres dia 18 ha començat la Setmana Europea de la Mobilitat, una setmana que convida, entre d’altres, a aparcar el cotxe i moure’s amb bicicleta o caminant.

Coincidint amb aquest fet, i amb el fet també que s’ampliarà el nombre de places d’aparcament de bicicletes amb aparcabicis a la ciutat les properes setmanes, la Paeria de Balaguer demana als usuaris de la bicicleta que participin en una consulta ciutadana perquè indiquin en quines zones creuen que són prioritàries ubicar aquestes noves places. Ho ha explicat a Ràdio Balaguer el paer de Medi, i Sostenibilitat, Xavier Castellà.

L'objectiu de tot plegat és també el foment de l'ús de la bicicleta i evitar desplaçaments amb el vehicle.

La participació a la consulta es pot fer descarregant l’app Bústia ciutadana o mitjançant bustiaciutadana.balaguer.cat.

Aquesta nova consulta ciutadana es suma a d’altres realitzades per la Paeria durant l’any, precisament  aquesta setmana la Paeria de Balaguer ha engegat una consulta pública prèvia perquè té la voluntat d'aprovar una ordenança que reguli determinats aspectes d'habitatge a la ciutat.

Amb la nova ordenança es vol garantir el dret a l'habitatge digne, regular el parc immobiliari públic i social de la Paeria i donar més eines a la ciutadania per garantir l'accés a l'habitatge.

Per participar a la consulta es pot fer descarregant l’app Bústia ciutadana o mitjançant el web 

http://www.balaguer.cat/portal/oficina_virtual/bustia_ciutadana.php

 






Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt