Dimarts 20 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

21-09-2020

L'escola Pia de Balaguer confina el grup de cinquè de primària del centre després de detectar-s'hi un cas de covid-19

L'escola Pia de Balaguer ha confinat el grup de cinquè de primària del centre després de detectar-s'hi un cas de covid-19. Així ho ha confirmat a Ràdio Balaguer el director de l'escola, Josep Muntada que també ens ha explicat que la sospita d'un possible positiu es va tenir el passat dimecres. El mateix dia l'alumne afectat es va fer la prova PCR i dissabte es va confirmar que era positiu.

 

Un cop l'escola va tenir coneixement d'un cas sospitós de covid 19 es va activar el protocol d'actuació. El primer que va fer la direcció del centre va ser informar d'aquest possible cas al Servei d'Urgències i Vigilància Epidemiològica de Catalunya, a l'infermera referent covid del CAP de Balaguer i a la Inspecció Educativa.

 

Un cop dissabte la família va confirmar el positiu de la prova PCR, les autoritats sanitàries i d'Educació van informar l'escola que avui dilluns s'havien de confinar la resta de companys. El mateix dissabte la direcció del centre va convocar una reunió telemàtica amb als pares de cinquè de primària per informar-los de la situació i del protocol a seguir.

 

Els alumnes estaran confinats fins que el Servei d'Epidemiologia consideri que poden tornar a l'escola. Mentrestant, una unitat mòbil es traslladarà entre avui i demà al centre, a l'Escola Pia perquè els alumnes confinats es vagin a fer la pova PCR.

El mateix Muntada ha dit que la situació era previsible i ha fet una crida a la calma i sobretot a la responsabilitat individual i col.lectiva.

 

En la mateixa línia s'ha pronunciat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que també diu que la situació era previsible. El mateix paer ha explicat també que en el passat dilluns ja hi va haver algun alumne que no va començar el curs per un petit brot en un equip esportiu.

 

Mentre duri el confinament dels alumnes de cinquè de primària de l'Escola Pia aquests seguiran les classes de forma telemàtica.

 

 

 

 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt