Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

23-09-2020

La Sentiu disposarà aviat d'una agrobotiga. Serà en un arrendament d'un espai públic per donar servei als veïns

L'ajuntament de la Sentiu té previst adjudicar per contracte directe l'arrendament d'un edifici municipal per instal·lar una agrobotiga al poble.

El municipi de la Sentiu de Sió, des del mes de juny de 2019, està intentant que s’obri una botiga o agrobotiga al municipi. A dia d’avui encara no es disposa d’aquest servei de botiga per la qual cosa tots els veïns i les veïnes han d’anar a comprar els productes alimentaris al municipis veïns. Per aquest motiu, des de l'ajuntament s'ha considerat que és del tot urgent dotar d’aquest servei a la Sentiu de Sió, especialment en benefici de la gent gran o gent amb mobilitat reduïda.

Un cop constatat des de l'ajuntament que actualment una família ha confirmat que vol prestar aquest servei fonamental, i, a la vegada, hi ha un valor afegit ja que escolaritzarà els seus tres fills a l’escola de la Sentiu de Sió, es procedirà a arrendar un espai municipal per un període mínim de 10 anys per tal de procedir a la instal·lació de l'equipament, que s'ubicarà al carrer d'Agramunt número 3.

 

 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt