Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

24-09-2020

L’executiva del PDeCAT a la comarca de la Noguera s’ha reunit per nombrar a la nova presidenta, Sònia Valero, alcaldessa de Bellmunt d’Urgell i portaveu al Consell Comarcal de la Noguera.

Valero ha reforçat la seva candidatura amb un equip renovat on hi formen part:

Eladi Piqué de Ponts, Lluís Sabaté de Bellcaire d'Urgell,  Núria Trullols de Torrelameu, Antoni Reig de Baronia de Rialb, Arnau Galitó de Vallfogona de Balaguer, Joan Eroles Alcalde de Preixens i Assessor de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Diputació de Lleida i la Diputada al Congrés dels Diputats i alcaldessa de Térmens, Concep Cañadell.

Valero destaca que“8 dels 13 membres de l’executiva del Partit Demòcrata a la Noguera han continuat apostant per la formació, que te com a principal objectiu  mantenir i eixamplar l’estructura municipal a la comarca així com seguir defensant la independència del país i la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats”.

La nova presidenta relleva a Eloi Bergós, que ha marxat al nou partit.

La nova presidenta del Partit Demòcrata a la Noguera és alcaldessa des de l’any 2011. També representa el partit com a consellera comarcal des del mateix any i ha estat Vicepresidenta del Consell Comarcal en la passada legislatura. Ha ostentat la presidència del Consell Esportiu de la Noguera els anys 2017, 2018 i 2019 i és membre de l’executiva ACM – Associació Catalana de Municipis – des del setembre 2019.

En l’àmbit associatiu, la presidenta del partit a la Noguera, va ser fundadora de l’associació de dones de Bellmunt, abans de ser alcaldessa, l’any 2007.

Valero ha dut part de la seva vida professional en l’àmbit administratiu, ha tingut una empresa pròpia i darrerament ha cursat un Màster en Governs Locals. És mare de dos fills – nen i nena – i el servei públic la motiva per dur a terme aquest nou projecte al partit.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt