Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

24-09-2020

Artesa de Segre celebra aquest cap de setmana la Festa Major amb concerts orquestrals, espectacles familiars, exposicions i el torneig de ràpides d'escacs com a actes destacats

Artesa de Segre celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Els actes comencen dijous amb el pregó de festes, que es fa Online a les 5 de la tarda i una cantada d'havaneres a la Plaça del Ball a les 10 de la nit. 

Divendres s'ha programat un concert infantil, a les 6, amb El Pot Petit, al pati de l'Institut. A les 11 de la nit actuarà al pavelló l'humorista Txabi Franquesa. 

Dissabte al matí es farà un any més el Torneig d'Escacs, dins del Circuit Lleidatà de Ràpides. A les 12 hi haurà música i poesia al carrer Bisbe Bernaus amb Enrik Kahn i la balaguerina Perseida i a la 1 es faran sardanes a la Plaça del Ball. Ja a les 6 de la tarda serà el torn infantil amb un espectacle de màgia amb Fèlix Brunet al pati de l'institut. A les 7 de la tarda i al pavelló hi farà un concert l'orquestra Saturno, i a les 8 actuarà l'Orfeó Artesenc i altres músics locals. 

Diumenge es presentarà l'últim llibre del poeta amb Enrik Kahn a les 11 del matí, seguit de l'actuació del grup Zebrass i les sardanes de l'orquestra Costa Brava. La mateixa orquestra amenitzarà el concert de tarda al pavelló. Serà a les 6, coincidint també amb un espectacle infantil de festuc teatre al pati de l'institut. 

Des de l'ajuntament es recorda que per assistir als actes cal fer una reserva de seient al telèfon 973 400 013. Les inscripcions es fan per unitats familiars i/o de convivència.

 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt