Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

24-09-2020

Diferents municipis de la Noguera participaran aquest mes de setembre al Let’s Clean Up Europe. El dissabte 26 de setembre l’Ajuntament de Tiurana organitza 'Neteja del Racó de les Bruixes durant el matí.

Aquest mes de setembre en diversos municipis de la Noguera s’han organitzat activitats per participar a la campanya Let’s Clean Up Europe.  Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la gran quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il•legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

El Let’s Clean Up Europe, organitzat per la Unió Europea, a Catalunya està impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya, i s’hi poden inscriure entitats públiques i privades amb activitats de neteja de l’entorn.

A la Noguera s’hi organitzen diverses activitats durant aquest mes de setembre.La darrera, aquest dissabte dia 26 a Tiurana on hi arriba la campanya Let's Clean Up Europe!. Des del municipi s'ha decidit netejar l'Era de les bruixes. L'activitat es farà dissabte de 10 a 1 del migdia i s'hi pot anar tant fent senderisme com en vehicle particular. És requisit obligatori apuntar-s'hi. Es pot fer al correu turisme@tiurana.cat o bé al telèfon 682 30 20 33

Altres activitats realitzades a la comarca són:

-           el dissabte 26 de setembre l’Ajuntament de Tiurana organitza “Neteja del Racó de les Bruixes durant el matí.

Durant la resta de mes de setembre s’han fet altres activitats a la comarca:

-        el dissabte 5 de setembre, l'Ajuntament d'Àger organitza l’acció “La vall sense brossa”, per netejar la zona alta de la via Romana d'Àger, de les 10.00h a les 13.00 h. 

-           el dissabte 12 de setembre l’Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya organitza el “Clean up Vilanova de la Sal!”, per netejar l’entorn de la font de les Fontanelles,

-           el divendres 18 de setembre l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer organitza el “Le'ts Clean up day” per netejar el marge esquerre del riu Segre al seu pas per Vallfogona de Balaguer,

-           el diumenge 20 de setembre, al matí l’Ajuntament d’Ivars de Noguera organitza “Netegem el voltant del riu” i a la tarda l’Ajuntament d’Algerri organitza “Netegem l’entorn natural d’Algerri” per netejar de l’Espai natural Serra Llarga-Secans de la Noguera,

Totes aquestes accions estan obertes al públic, amb inscripció prèvia. Per trobar informació més detallada sobre cadascuna d’elles podeu visitar l’enllaç de l’agenda d’activitats del Let’t Clean Up Europe a la pàgina de l’Agència de Residus de Catalunya. (http://www.arc.cat/agendalcue/).


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt