Dijous 21 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerAgricultura

07-03-2019

JARC planteja que els ens públics s'abstinguin de votar en les eleccions de la Junta de Sequiatge de Lleida.

Aquesta qüestió es sotmetrà a votació en la reunió que es farà avui a les 20 hores a l’edifici Neoparc 2 de Lleida, on també es presentarà la candidatura alternativa que té el suport de JARC. 
 
L’organització agrària considera que les entitats públiques, com l’Ajuntament de Lleida, no haurien de posicionar-se a favor de cap candidatura. Malgrat tenir dret a vot, considera que haurien de mantenint la imparcialitat que els caracteritza en un tema que han de decidir els productors agraris del municipi. 
 
Les eleccions a la Junta de Sequiatge de Lleida es celebraran el proper diumenge 10 de març de 9 a 13 hores a la seu d’aquest òrgan, situat a l’edifici de Mercolleida. 
 
 
Lleida, 7 de març de 2019. Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) ha convocat una reunió avui a les 20 hores a la sala Ilersap de l’edifici Neoparc 2 de Lleida, per donar suport a la candidatura alternativa que optarà a les eleccions de la Junta de Sequiatge de Lleida, que es celebraran el proper diumenge 10 de març pel matí. 
 
Durant l’acte de presentació d’aquest vespre, s’exposaran les propostes de la nova candidatura i es sotmetrà a votació la possibilitat de demanar als ens públics amb dret a vot, com l’Ajuntament de Lleida, que s’abstingui de posicionar-se en aquest procés electoral. JARC confia que aquestes entitats trobaran raonable que se’ls demani que mantinguin la seva imparcialitat característica en un tema que han de valorar i decidir els pagesos del municipi de Lleida. 
 
Qui lidera la candidatura alternativa?
 
JARC dóna suport a la candidatura alternativa presentada per Andreu Aragonés (sèquia el Cap), David Oliu (sèquia Segona) i Lluís Peiró (sèquia Major). Tots ells, agricultors professionals de l’Horta de Lleida amb ganes d’apostar per un reg modern i adaptat a les necessitats dels productors professionals, aquells que viuen de l’activitat agrària.
 
Més detalls sobre la jornada electoral
 
Les eleccions a la Junta de Sequiatge de Lleida es celebraran el proper diumenge 10 de març a la seu d’aquest òrgan, situat a l’edifici de Mercolleida, des de les 9 fins a les 13 hores.

Altres notícies d'agricultura

»El Diumenge 24 de març, continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops'. Hi ha prevista una sortida sota el nom de 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup', guiada per la doctora en història Helena Kirchner

»L’ajuntament de Balaguer precisa monitors esportius i socorristes aquàtics per a la temporada d'estiu. Més informació i inscripcions al taulell d'anuncis de la web de l'ajuntament de Balaguer

»El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre a punt per participar, del 22 al 24 de març, al saló de turisme “B-Travel” de Barcelona

»Balaguer celebra avui el Dia Mundial de la Poesia amb la representació a les 8 del vespre a la Biblioteca Margarida de Montferrat de l'espectacle

»Comencen les Jornades de portes obertes a les diferents escoles de Balaguer. El primer centre en dur a terme la seva jornada de portes obertes és l'escola Àngel Guimerà, avui dimecres a partir de les 15.30h.

»Aquest dimecres torna a obrir al públic la zona de la fonoteca i la secció infantil de la Biblioteca Margarida de Montferrat, després d'uns dies en què s’ha realitzat un canvi de l’enllumenat i una nova distribució de l'espai.

»La Coral de l'escola Mont-roig participa al concert 'So de Lluna' de Petaca. Les veus es van deixar sentir a l'auditori Enric Granados de Lleida

»Antonio Ayguadé convoca eleccions a la presidència del CF Balaguer. Les candidatures ja es poden presentar a les oficines del club

»El Diumenge 24 de març continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops'. 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup'. Es farà una sortida a càrrec d'Helena Kirchner de la UAB.

»L'ajuntament de Balaguer du a terme tasques de manteniment a l'escultura l'Escull. S'hi aplica un tractament per protegir la superfície

»La Fira Trenca cadenes, que es farà a Balaguer el 31 de març, permetrà fer el canvi de companyia de serveis bàsics (llum, telefonia, banca i assegurances). L'objectiu és trencar amb el model econòmic actual.

»Les diferents escoles d'educació primària de Balaguer preparen les respectives Jornades de portes obertes de cara a la preinscripció del curs escolar 2019-2020.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt