Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAgricultura

13-11-2019

Esquerra Republicana de Catalunya - Sobiranistes esdevé també primera força a Lleida en l’escrutini dels vots dels residents a l’estranger realitzat aquest dimecres a la Junta Electoral Provincial

La coalició Esquerra Republicana de Catalunya s’ha consolidat com a primera opció electoral a les comarques de Lleida en les eleccions generals Espanyoles, després de sumar-se avui, als resultats de la nit electoral, l’escrutini dels vots dels ciutadans i les ciutadanes residents absents a l’estranger, que s’ha realitzat durant la jornada d’avui a la Junta Electoral Provincial (JEP).
 
Així doncs, la candidatura encapçalada per Xavier Eritja, Inés Granollers, Nuria Juangran i Sergi Parramon al Congrés ha sumat 521 nous vots, seguida de les candidatures de Junts per Catalunya i del Partit dels Socialistes de Catalunya, amb 302 i 271 vots respectivament.
 
Pel que fa al senat la renovada senadora d’ERC-Sobiranistes, Sara Bailac, ha estat la més votada amb 665 vots, seguida dels seus companys de candidatura Miquel Caminal, amb 583, i Xavier castellana, amb 471. La també senadora de Junts per Catalunya, Mayte Rivero, ha quedat en quarta posició amb 421 dels vots escrutats avui.
 
En total, la Junta Electoral Provincial ha procedit a l’escrutini de 1653 vots al Senat i al Congrés, sobre els 2.384 votants censats prèviament de prop d’un centenar de països, entre els que destacaven els 714 d’Andorra, els 249 de França, o els més d’un centenar d’Argentina i del Regne Unit.
 

Altres notícies d'agricultura

»Balaguer serà aquest dissabte seu del festival 'Cultura al carrer', organitzat per Òmnium Cultural des de l'organització volen que aquest festival suposi una constatació de la voluntat popular de continuar consumint cultura

»Swing Noguera participarà aquest dissabte 4 de juliol a la festa del comerç de Balaguer amb una ballada de jazz steps. 

»La marca de cervesa artesana La balaguerina i la Finca Divina Pastora de Balaguer impulsen el festival Proximitart, un festival d'artistes de proximitat.

»Aquest mes de juliol torna l'activitat 'A l'estiu l'or el busquem al riu', en que tots els dimecres d'11 a 13h i dissabtes de 18 a 20h el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre baixa al riu per fer els seus tallers de recerca.

»L'ajuntament de Balaguer canviarà el sistema de calefacció de l'edifici consistorial de Gasoil a Gas Natural, després que els episodis de pluges del 2018 provoquessin danys importants al dipòsit ubicat al soterrani de l'edifici. 

»L'AECC Lleida organitza les primeres sortides amb pacients de càncer després del confinament. Aquestes sortides s'han engegat a Balaguer Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Lleida.

»Junts per Balaguer demana a l'equip de govern que inclogui en el pressupost d'aquest 2020 una partida per, si és necessari, habilitar una segona convocatòria del pla de suport als sectors econòmics més castigats per la pandèmia

»FACULA BOOKINGS, empresa dedicada a l'organització d'esdeveniments i promoció d'artistes, nou membre CEI Balaguer. 

»L’escola de música de Balaguer ha publicat aquest dimecres el vídeo-clip de la cançó ‘Som música’

»La Paeria de Balaguer posa en marxa una consulta pública prèvia per a la confecció d'un reglament que regularà el Registre d'entitats que vol crear el govern municipal

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza una any més la Festa dels Fanalets, la cantada d'havaneres o la Festa dels Anisets entre altres. Enguany no es faran el Taller de Sardanes i la revetlla de Sant Salvador.

»Ingressa a presó després de ser detingut per robatoris a Balaguer en dues ocasions el mateix dia. L'home va robar en una torre, després d'intentar-ho en una altra i haver estat arrestat hores abans per forçar un cotxe


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt