Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerEsports

04-06-2019

5a posició del CEN Balaguer en la copa catalana aleví amb 5 mínimes estatals i 8 podis.

Molt bons resultats del CEN Balaguer a la Copa Catalana Aleví disputada aquest cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Viladecans.
 
El CEN Balaguer ha aconseguit el seu millor resultat en una final de a Copa Catalana Aleví, amb la 5a posició del grup B.
 
Com a resultats en categoria masculina destaca la 1a posició de l’Arnau Pifarré en els 200 lliures i en els 200 esquena i 3r en els 100 lliures, millorant la seva mínima estatal en les 3 proves. També el 3r lloc de Giulian Alecsandru en els 100 esquena.
 
En femení destaca la 1a posició de la Helena Roca en els 100 i 200 esquena, aconseguint la mínima estatal aleví en les dos proves i la 3a posició en els 100 lliures.
 
També van ser bons els resultats en el relleu de 8x50 lliures mixt amb la 3a posició. Destaquen també els bons resultats d’en Jaume Pallé, 4t en les proves de 100 i 200 braça i les bones posicions per en Jordi Suñé, Naoki Ribó, Alexandru Heghies, Carla Torruella, Jasmina Però, Clàudia Pérez, Jana Mangues i Ariadna Núñez.
 

>
Altres notícies esportives

»Balaguer tanca la 9a edició de l'Harpia que es consolida en el calendari amb èxit de visitants durant el cap de setmana. Enguany la festa celebrava els 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós al Castell Formós de Balaguer

» Continuen les activitats de l'Harpia i aquest diumenge ha tingut lloc la ballada de la galop de Balaguer al mig del Mercadal just abans de l'inici del vermut dels enamorats a l’espai de les Tavernes.

»VÍDEO > Aquest dissabte ha tingut lloc l'acte oficial de presentació de l'infant Pere III el Cerimoniós i els espectacles de foc i baixada de torxes, en el marc de l'Harpia, Balaguer medieval.

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt