Dimecres 01 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerEsports

12-03-2020

Balaguer i comarca suspenen tots els partits i entrenaments de futbol, bàsquet, futbol sala i tennis taula. També la Cursa de la Nòria de Torrelameu i la BTT de Tartareu. Ja estava suspès el trofeu de gimnàstica rítmica de Balaguer.

L'actualitat esportiva està marcada també pels efectes de la crisi del coronavirus, que ha provocat a data d'avui la suspensió de quasi totes les activitats esportives. 
 
En futbol, la Federació Catalana de Futbol ha tramès a tots els seus afiliats una circular sobre les mesures extraordinàries de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 en competicions d’àmbit estatal no professionals, i en competicions territorials. 
 
A la nota es decreta la suspensió a partir d’aquest dijous de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per la federació, per un termini de dues setmanes. 
 
Decretar la suspensió a partir d’avui i per idèntic termini de totes les activitats esportives i formatives organitzades per la federació. 
 
Això implica la suspensió de tots els partits de futbol i futbol sala a Balaguer i comarca. 
 
Per la seva banda, la Federació Catalana de Basquetbol també ha decretat la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i amb una vigència de 15 dies.
 
El Club Bàsquet Balaguer, per exemple, ja ha informat que ha suspès tots els partits i entrenaments en totes les categories. 
 
Tampoc es disputaran aquest cap de setmana els partits previstos en tennis taula, tant el primer com el segon equip del Club Tennis Taula Balaguer. La Federació Espanyola ha suspès també tots els partits en totes les categories. 
 
El Trofeu de Gimnàstica Rítmica en modalitat de conjunts que s'havia de celebrar aquest diumenge a la ciutat de Balaguer també està suspès. 
 
Altres afectacions esportives van també més enllà d'aquest cap de setmana. L'organització de la Cursa de la Nòria de Torrelameu, que s'havia de disputar el diumenge 12 de març, ha anunciat ja la seva suspensió definitiva. 
També l'organització de l'Open Lleida de BTT que s'havia de disputar el 21 de març a Tartareu, s'ha ajornat. El Club Ciclista de Tartareu espera poder-lo realitzar més endavant. 
 
A banda d'aquests esdeveniments a comarca, s'han suspès també per aquest diumenge la Marxa Senderista del Baix Segre, del proper diumenge 22 la Marxa Popular del Segrià i del dia 29 la Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. 
 
Una de les últimes incògnites era saber quina decisió prendria la Federació Espanyola de Futbol, pel que fa a 1a i 2a divisió. Finalment s'ha anunciat que s'han suspès tots els partits durant les 2 properes setmanes. Actualment la UEFA estudia aturar les competicions a nivell de tota Europa. 
 

>
Altres notícies esportives

»Balaguer serà una de les seus de nilak, un projecte de cohesió territorial a través del teatre i el circ. La Paeria també anuncia que s'està treballant amb Fira Tàrrega per acollir residències artístiques i formar par del Pla de Suport a la Creació

»La Paeria de Balaguer confia que entre avui i demà la UME desinfecti la residència Comtes d'Ugell afectada per un brot de coronavirus. Un total de 26 persones, 21 d'elles positives i 5 en prevenció, estan aïllades al mateix centre

»Un total de 26 persones, 21 d'elles positives, estan aïllades a la residència Comtes d'Urgell per un brot de coronavirus. La Paeria ha sol·licitat a la Subdelegació del Govern una desinfecció interior de la residencia

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt