Dimecres 01 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerEsports

13-03-2020

Balaguer i comarca suspenen totes les activitats esportives, tant els enfrontaments reglats com els entrenaments, seguint les indicacions del Govern. A nivell estatal també ha quedat suspesa tota l'activitat, fins i tot la primera divisió de futbol.

L'actualitat esportiva segueix marcada també pels efectes de la crisi del coronavirus, que va provocar dijous la suspensió de quasi totes les activitats esportives per 15 dies com a mínim. 
 
Les primeres federacions a reaccionar van ser les de futbol i bàsquet, que mitjançant els respectius comunicats, van encomanar als clubs suspendre tots els partits de futbol, futbol sala i bàsquet. A més, fent cas a les directrius de Salut i Ensenyament, es van suspendre els entrenaments. 
 
Darrera van venir les suspensions també de la resta d'esports, com el tenis taula o fins i tot els escacs. 
 
Quedava pendent saber que passaria amb les divisions superiors d'esports com el bàsquet o el futbol, que depenien directament de la federació espanyola. També ahir al migdia es va decidir suspendre bàsquet i futbol fins arribar a primera divisió. Al migdia arribava també la suspensió de la resta de concentracions com el Rally de la Costa Brava o el trofeu Godó de tenis. 
Queda únicament pendent saber que passarà amb la competició europea. 
La Uefa pot esperar fins la propera setmana en no haver-hi fins dimecres cap partit de futbol europeu. 
 
A Balaguer han quedat suspeses també totes les activitats esportives, en estar tancat l'accés al públic de tots els pavellons i equipaments esportius, inclosa la piscina climatitzada municipal. 
 
Aquest fet ha significat també la suspensió del Trofeu de Gimnàstica Rítmica en modalitat de conjunts que s'havia de celebrar aquest diumenge i que havia d'aplegar fins a 350 esportistes al pavelló 1r d'Octubre, acompanyats de les respectives famílies, i provinents de clubs d'arreu de ponent.
 
L'afectació però, no s'ha reduït a aquest cap de setmana i la resta de municipis de la comarca i demarcació han suspès o ajornat les activitats esportives per aquest cap de setmana i els propers, incloses les que s'havien de realitzar a l'aire lliure. És el cas de la Cursa de la Nòria de Torrelameu, que s'havia de disputar aquest diumenge 12 de març. 
 
També l'organització de l'Open Lleida de BTT que s'havia de disputar el 21 de març a Tartareu, s'ha ajornat. El Club Ciclista de Tartareu espera poder-lo realitzar més endavant. 
 
A banda d'aquests esdeveniments, s'han suspès també per aquest diumenge la Marxa Senderista del Baix Segre, del proper diumenge 22 la Marxa Popular del Segrià i del dia 29 la Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. 
 

>
Altres notícies esportives

»Balaguer serà una de les seus de nilak, un projecte de cohesió territorial a través del teatre i el circ. La Paeria també anuncia que s'està treballant amb Fira Tàrrega per acollir residències artístiques i formar par del Pla de Suport a la Creació

»La Paeria de Balaguer confia que entre avui i demà la UME desinfecti la residència Comtes d'Ugell afectada per un brot de coronavirus. Un total de 26 persones, 21 d'elles positives i 5 en prevenció, estan aïllades al mateix centre

»Un total de 26 persones, 21 d'elles positives, estan aïllades a la residència Comtes d'Urgell per un brot de coronavirus. La Paeria ha sol·licitat a la Subdelegació del Govern una desinfecció interior de la residencia

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt