Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerEsports

07-05-2020

El Club Bàsquet Balaguer cobrarà el total de les quotes d'aquesta temporada als seus socis i romandrà a l'espera de les decisions de la Federació per tal de fer el retorn de les parts corresponents. 

El president del Club Bàsquet Balaguer, Antoni Salud, ha fet un vídeo explicant la situació actual respecte al retorn dels diners de les quotes dels socis, en no haver-se pogut completar la temporada per culpa de la pandèmia de la Covid-19.  

Des del club s'ha decidit que en trobar-se amb les dues modalitats de pagament, la dels socis que paguen el total de la quota a l'inic de la temporada i la dels socis que la fraccionen en quatre pagaments, procedirien a cobrar totes les quotes també fraccionades. Aquesta mesura servirà per unificar els criteris a l'hora de fer els possibles retorns, en haver pagat tothom el 100% de la quota. 

Des del club expliquen que estan pendents de les decisions que prengui la federació al respecte, i un cop sàpiguen quina és la part que la federació retornarà al club, aquest podrà repercutir el retorn en els socis. Així i tot, no ha volgut establir un termini, ja que segons explica, tot plegat es podria retrassar fins a l'inici de la propera temporada.  

Així doncs, un cop s'hagi rebut el retorn per part de la federació, es procedirà a fer el retorn als socis de l'entitat. 

Pel que fa a la propera temporada, Salud ha explicat que tot dependrà del tema sanitari, tot i que s'està parlant d'endarrerir l'inici de l'activitat al mes d'octubre. 
 


>
Altres notícies esportives

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Un combat, de SÜSKIND, Patrick. Editat per Amsterdam

»L'Escola Municipal de Música de Balaguer ha ofert fins aquest dimecres la preinscripció per al curs vinent. Dijous 4 i divendres 5 es faran les preinscripcions presencials, concertant sempre cita prèvia. 

»L'Oficina d'Afers Socials de Balaguer reprèn aquesta setmana l'atenció presencial, després de l'aturada causada per la Covid-19. De dilluns a dijous, i amb cita prèvia, s'atenen temes d'habitatge i desnonaments entre altres.

»La Paeria de Balaguer ha enviat una carta a la Dolça Revolució demanant explicacions de l'acte que dissabte va reunir un centenar de persones. La resposta la faran arribar a Salut i Mossos d'Esquadra perquè prenguin les mesures oportunes

»La xarxa de museus de Lleida i Aran reobre amb totes les mesures de seguretat. El Museu de la Noguera obrirà aquest dissabte i juntament amb el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre seran gratuïts durant tot el mes de juny.

»Balaguer prepara les estades d'estiu. Des de la Paeria es treballa per poder dur a terme les estades amb un ull posat a l'evolució de la desescalada. Estar en Fase 3 és un requisit indispensable.

»El Col·lectiu Llibertat reprèn de nou les seves trobades a la Plaça Mercadal aquest dijous 4 de juny, amb mesures de protecció per la situació actual. La d'aquest dijous inclourà un homenatge al company Eduard. 

»La Paeria de Balaguer registra una petició al Jutjat de Balaguer per demanar l'aturada dels desnonaments previstos a la ciutat tenint en compte l'estat actual d'emergència social provocada per la pandèmia covid-19

»El ple de la Paeria de Balaguer porta a debat aquest dijous l'aprovació inicial del projecte de reforma d’urbanització de la Plaça Sant Domènec. Al ple, que tornarà a ser virtual, també es debatran diferents mocions.

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Frankenstein a Bagdad, de SAADAWI, Ahmed. Barcelona: Amsterdam, 2019

»L'ANC, CDR i el Consell Local de la República Catalana a Balaguer s'han tornat a reunir aquest dimarts a la Plaça del Morter de Balaguer. Es reuniran cada dimarts i el Col·lectiu Llibertat reprendrà les seves trobades aquest dijous. 

»Creu Roja la Noguera ha atès més de 601 persones vulnerables, afectades per la crisi de la COVID-19, gràcies als voluntaris, empreses i particulars. A nivell de Catalunya s'han atès més de 201.803 persones. 


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt