Dilluns 20 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerEsports

13-12-2019

Aquest cap de setmana el primer equip del Tennis Taula Balaguer no disputa competició de lliga. No és el cas del segon equip, el Cudós Consultors, que viatja aquest cap de setmana a terres valencianes on s'enfrontarà a l'Esparreguera, el Bàscara, el Cassà

Aquest cap de setmana el primer equip del Tennis Taula Balaguer no disputa competició de lliga. No és el cas del segon equip, el Cudós Consultors, que viatja aquest cap de setmana a terres valencianes on s'enfrontarà a l'Esparreguera, el Bàscara, el Cassà i el Tenis Mediterráneo. 
 
En aquesta categoria s'aprofiten els desplaçaments per jugar diversos dels partits i és per aquest motiu que tota la temporada queda agrupada en 6 jornades on es disputen fins a 4 encontres, 2 dissabte i 2 diumenge. 
 
Així doncs les balaguerines trobaran aquest dissabte a les 4 al Viñablareix – Esparreguera i al Bàscara a 2/4 de 7. El diumenge a les 10 jugarà contra el Cassà i a les 12 contra el Mediterráneo-Valencia. 
 
Actualment el Cudós Consultors es troba en la 6a posició, lloc que en disputar-se 4 encontres pot variar significativament durant el cap de setmana. 
 

>
Altres notícies esportives

»Aquest dissabte s'ha fet a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. L’acte ha comptat amb la presencia del Paer en Cap

»Gran estrena aquest cap de setmana al Cinema Balaguer amb la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar

»El Servei Educatiu de la Noguera acull aquest dissabte la primera de les jornades formatives que s'ofereixen des del PFZ. La d'avui és 'La ciència de la llum i el color' adreçada a docents de Educació Infantil-Primària-Secundària.

»Pau Figueres Quartet ha ofert aquest divendres dins del cicle 'A escena' del Teatre De Balaguer, un concert amb una barreja d'arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest divendres s'ha presentat a la Biblioteca Margarida de Montferrat la el llibre 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec de la balaguerina Edurne López

»L'ajuntament de Balaguer continua amb les obres de millora de la vorera del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Després del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell, ara està millorant un tram entre el carrer Cadí i Sant Crist.

»Aquest divendres al Teatre municipal de Balaguer Pau Figueres Quartet oferirà un concert dins del cicle 'A escena'. Es presentarà el seu últim disc 'Nada nuevo bajo el sol', que barreja arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest dissabte tindrà lloc a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. Hi assistirà una representació institucional de Balaguer.

»Balaguer celebra Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal i la participació de 102 tractors i 6 carrosses. Tot seguit s'ha fet un dinar de germanor i ball al pavelló Molí de l'Esquerrà

»Aquest divendres dia 17 es farà a la Biblioteca Margarida de Montferrat la presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec d'Edurne López

»Nova edició a Balaguer del programa ‘De la mà: Acompanyament a la Gent Gran'

»El Cinema Balaguer projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar!!!Bèl.lica. Drama.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt