Dissabte 30 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerEsports

06-03-2020

El Club Futbol Balaguer convoca eleccions per escollir president i junta directiva. L'actual president Antonio Aiguadé assegura que s'ha tancat una etapa i dona suport a la candidatura que presentarà Jaume Estrada.

El Club Futbol Balaguer ha fet un comunicat segons el qual, a data de 5 de març, informa als seus socis de la convocatòria d'eleccions a president i junta directiva.  Exposa també que ha quedat obert el període per que els socis puguin presentar les seves candidatures a les oficines del club. 
 
Des de Ràdio Balaguer hem parlat amb Antonio Aiguadé, actual president de l’entitat, per conèixer els motius que han propiciat aquesta decisió. 
 
Aiguadé ha explicat que la junta ha cregut que el club es trobava en una dinàmica negativa i en saber de les intencions de Jaume Estrada de portar una nova aposta per l’entitat, no va dubtar en donar-li tot el seu suport. 
 
Tall de veu...
 
Un cop arribat a aquest acord, s’ha procedit a la convocatòria d’eleccions, per tal de fer els tràmits legals. En cas de no presentar-se cap candidatura, el dia 1 d’abril Jaume Estrada serà el nou president, tot i que la junta actual seguirà gestionant l’equip fins al juny, i els nous directius prepararan ja la nova temporada. 
 
En cas de presentar-se alguna altra candidatura, els procés podria alentir-se. 
 
Tall de veu...
 
Aiuguadé ha explicat també que espera poder assistir el proper dilluns, en directe, al programa Maracanà de Ràdio Balaguer, on explicarà la situació amb més detall.  
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

>
Altres notícies esportives

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Les formes del verb anar, de ERPENBECK, Jenny. Editat per Angle, 2018

»Territori i Sostenibilitat impulsa un nou projecte per a la millora de la integració urbana de la línia de tren a Balaguer. Comportarà el desplaçament d'andanes i la implantació d'un sistema de tramvia, amb una inversió estimada en 10 MEUR

»La Biblioteca de Balaguer reactiva dilluns el servei de préstec amb cita prèvia. Es donaran cites cada 10 minuts i es farà entrega del material demanat pels usuaris a través d'una bossa i amb totes les mesures de seguretat

»La CUP presentarà en el proper ple municipal dues mocions, una perquè es creï una targeta moneder d'impacte social i una altra per fer el pressupost amb la participació de tots els grups municipals i el sectors d'àmbit social, econòmic i cultural

»Les llars d'infants municipals de Balaguer finalitzen aquest divendres el període de preinscripció de forma telemàtica i excepcionalment, demanant cita prèvia, el dilluns 1 de juny de forma presencial. 

»La Guàrdia Urbana de Balaguer intensifica els controls i revisarà la densitat de totes les terrasses. Des de la Paeria es demana prudència i responsabilitat als ciutadans. Durant l'última setmana s'han registrat 11 nous casos de Coronavirus a Balaguer.  

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, L’esqueix de carn, de LANÇON, Philippe. Editat per Angle

»L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Balaguer preveu obrir inscripcions la segona quinzena de juny. Aquesta setmana s'acabarà l'enquesta entre els alumnes del curs actual per poder fer la reserva de places. 

»La Paeria de Balaguer publicarà a finals de juny un llibret on s'inclouran totes les activitats d'estiu que se celebraran a Balaguer fins al mes de setembre

»La Paeria de Balaguer treballa en el disseny d'un Pla Estratègic Cultural per definir les línies mestres de com ha de ser la ciutat a nivell cultural els propers 15 anys.

»Creu Roja entrega un lot de berenar als infants amb seguiment, gràcies a Actel i Villart Logístic. L'entitat ho fa habitualment durant el curs escolar i gràcies a aquest donatius ho ha pogut realitzar ara de forma excepcional. 

»La Paeria de Balaguer dona resposta a la crisi ocupacional provocada per la COVID-19 i millora el servei de borsa de treball de l'Àrea d'Ocupació


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt