Diumenge 27 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

26-03-2020

PIMEComerç demana una reducció d'horaris al sector de l’alimentació per protegir-lo de la Covid-19. Aquesta franja aniria de les 8.00 h del matí fins a les 15.00 h de la tarda, de dilluns a dissabte.

Des de PIMEComerç, la sectorial del comerç de Catalunya, hem constatat que des de l’aplicació del confinament forçat de la població descrit en el Reial Decret d’estat d’alarma a causa de l’aparició de la Covid-19, tot el comerç del sector de l’alimentació està molt preocupat pel grau d’exposició constant que pateix pel fet d’estar de cara al públic durant moltes hores al llarg del dia. Per aquest motiu, PIMEComerç, juntament amb altres entitats (*), demanen a la Direcció General de Comerç una reducció de l’horari d’obertura dels establiments d’alimentació a aquella franja horària que, tot garantint el subministrament de la població, redueixi també el risc d’exposició al contagi de la Covid-19 dels treballadors i treballadores d’aquests establiments comercials.

Aquesta franja aniria de les 8.00 h del matí fins a les 15.00 h de la tarda, de dilluns a dissabte. Amb aquesta reducció d’horari les persones que treballen en el sector de l’alimentació podrien contribuir més al confinament demanat i es reduiria el nombre de persones que es desplaçarien a les tardes per anar a comprar aliments.

(*) ENTITATS QUE S’ADHEREIXEN AL COMUNICAT JUNTAMENT AMB PIMECOMERÇ:

 

- Gremi de Peixaters de Catalunya

- Gremi de Forners Terres de Lleida

- Gremi Provincial de Detallistes de Fruites i Hortalisses

- FEGRAM (Federació de Gremis Detallistes de Productes Alimenticis i Associacions de Concessionaris de Mercats de Catalunya)

- AMMC (Associació de Mercats de Catalunya)

- Mercat de la Concepció

- Mercat del Clot

- Mercat de Sant Martí

- Mercat de les Corts

- Mercat de Felip II

- Mercat de l’Abaceria Central


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt