Dissabte 26 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

26-03-2020

UGT i CCOO demanen que s'aturin les obres que no siguin 'essencials o de primera necessitat'. Els sindicats també reclamen més mesures de prevenció davant del coronavirus

La Unió General de Treballadors (UGT) i Comissions Obreres (CCOO) han demanat aquest dijous que s'aturin totes les obres d'infraestructura i manteniment que no es considerin "essencials o de primera necessitat". A través d'un comunicat, els sindicats recorden l'alt grau d'excepcionalitat generat per l'expansió de coronavirus i apunten que el sector de la construcció ha d'extremar les mesures establertes pels protocols sanitaris per "garantir la seguretat i la protecció de la salut dels treballadors". En aquest sentit, la UGT i CCOO també reclamen més garanties per adoptar mesures de prevenció i demanen a la Inspecció de Treball que decreti quines obres s'han d'aturar.

"Exigim la incorporació de les companyies constructores, subcontractades, distribuïdores i empreses de materials de construcció a l'annex del Reial Decret de l'estat d'alarma en totes aquelles activitats que no facin referència a infraestructures crítiques o al manteniment d'instal·lacions essencials o de primera necessitat, paralitzant-se per causa de força major", indica el comunicat.

La petició dels sindicats arriba just l'endemà que el vicepresident i conseller d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, assegurés que el Govern treballa per aturar les obres públiques no urgents. Malgrat tot, Aragonès va recordar que, des de l'aprovació de l'estat d'alarma, la decisió ja no recau sobre l'administració catalana, sinó que pertany a cada contractista.


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt