Web en reformes

Diumenge 17 de Desembre
del 2017Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

11-10-2017

Lleida, la província catalana on més creix la venda de pisos, un 9,5%.

Bloc de pisos

La compravenda d’habitatges a la demarcació de Lleida va augmentar, segons publica el diari Segre, un 9,52% durant l’agost respecte al mateix mes de l’any passat, per la qual cosa va ser la província catalana on més van créixer aquest tipus de transaccions. En concret, se’n van formalitzar 299 i, en el marc de la tendència del mercat immobiliari dels últims anys, 254 corresponien a habitatges de segona mà, davant només 45 d’obra nova, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Aquestes últimes van registrar un descens del 10% respecte a l’agost del 2016. Encara que les xifres no són per tirar coets, els agents de la propietat immobiliària comencen a veure “el final del túnel” de la crisi del sector pel que fa al nombre d’operacions, va explicar ahir Josep Maria Esteve, president del col·legi d’API de Lleida, que va precisar que els preus dels immobles encara estan per sota de la mitjana, si es comparen amb els de les altres demarcacions catalanes. 

En números absoluts, des del 2012 no es registrava un mes d’agost amb tantes compravendes. Aquell any, es van vendre 303 pisos i crida l’atenció l’equilibri entre els pisos venuts de nova construcció i de segona mà (154 i 149, respectivament). L’agost del 2007, en plena bombolla immobiliària, el predomini de les transaccions d’habitatges nous va ser més accentuat, al representar 482 de les 834 transaccions registrades a Lleida. 


Altres notícies

»Balaguer se suma, any més, a La Marató de TV3 amb una trentena d'activitats, la major part de les quals es fan aquest diumenge concentrades al Passeig de l'Estació. Des del consistori, l'alcalde confia que la ciutat torni a ser una mostra de solidaritat.

»La subdelegació del Govern espanyol insta l'ajuntament de Balaguer a tornar a penjar la bandera espanyola al balcó després de la denúncia de Ciutadans.

»Més de trenta municipis de Lleida encara no han presentat els comptes del 2016 a la Sindicatura de Comptes o bé ho han fet de manera incompleta. Entre els que no els han presentat hi ha l'ajuntament de Balaguer, segons l'alcalde, per raons administratives

»L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Lleida inaugura el seu nou local a Balaguer.

»L'ajuntament de Balaguer, en col·laboració amb la Creu Roja, oferirà el proper 21D un servei d'acompanyament a aquelles persones que per edat o diversitat funcional necessiten suport per anar a votar i no tenen ningú que pugui acompanyar-los.

»El col·lectiu Nexes socials organitza la xerrada 'El cost social de cuidar els altres, un valor econòmic i social'. Anirà a càrrec de la sociòloga Mercè Espunyes. És la primera d'un cicle.

»La biblioteca Margarida de Montferrat durà a terme demà l'activitat “Contes en pijama”. Avui, d'altra banda, acull la xerrada Fill/a, vull jugar amb tu!

»Del 18 al 22 de desembre torna el Parc mòbil de bicicletes al pavelló Molí de l'Esquerrà de Balaguer per incentivar una bona educació viària.

»El CDR de Balaguer ha organitzat per aquest proper dissabte una jornada plena d'actes en defensa de la República i per reivindicar l'alliberament dels presos polítics.

»Balaguer acull demà la Trobada de Centres Escolars de la Noguera organitzada per l'Oficina Jove del Consell Comarcal.

»La biblioteca Margarida de Montferrat acull demà la xerrada 'Fill/a, vull jugar amb tu!'.

»Balaguer celebrarà l'any que ve la tercera edició del Posa't la gorra. La presentació d'aquesta festa solidària es fa avui a les 20h a la sala d'actes de l'ajuntament.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt