Web en reformes

Diumenge 21 d'Octubre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

15-05-2018

El govern espanyol renova els concerts educatius de batxillerat i formació professional. Cada grup haurà de tenir com a mínim 30 alumnes a batxillerat i 18 a l'FP. Ahir va començar la preinscripció per aquests estudis.

El DOGC i el BOE han publicat aquest dilluns la resolució provisional de la renovació dels concerts educatius dels centres educatius privats que ofereixen ensenyaments postobligatoris, és a dir, batxillerat i formació professional. La renovació és per a quatre cursos escolars i per accedir-hi, cada grup haurà de tenir com a mínim 30 alumnes a batxillerat i 18 a la formació professional, tot i que segons la resolució, es podran tenir en comptes altres ràtios en funció dels ensenyaments i les zones on s'imparteixen.

Cada centre, per als estudis de batxillerat o cicles formatius, percebrà fins a 36 euros per alumne i mes, durant 10 mesos per curs escolar durant la vigència del concert, com a finançament complementari dels mòduls econòmics establerts.

Pel que fa als cicles formatius de grau mitjà, els centres educatius han d'impartir els ensenyaments de manera gratuïta.

La renovació dels concerts té efecte a partir de l'1 de setembre del 2018. El mes de març passat ja es van renovar els concerts educatius d'educació Infantil, i Educació Secundària Obligatòria (ESO).

En total, el Departament d'Ensenyament ofereix per al curs vinent, 2018-2019, fins a 127.325 places de primer curs en els ensenyaments postobligatoris, és a dir, batxillerat, formació professional, ensenyaments artístics, esportius, Programes de formació i inserció (PFI), itineraris formatius específics (IFE), entre altres.

El calendari de preinscripció és del 14 al 24 de maig per a batxillerat i cicles de grau mitjà i la matrícula és entre el 4 i l'11 de juliol. Per als cicles de grau superior, la preinscripció serà entre el 29 de maig i fins el 7 de juny, mentre que la matriculació es farà entre el 18 i el 23 de juliol.


Altres notícies

»Prop de 300 participants aquest dissabte a 'La Festa de la Bicicleta', amb un recorregut pels carrers de Balaguer

»La gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Sr Divina Farreny i el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, han inaugurat aquest mati una nova edició de Firauto. Durant tot el cap de setmana s'exposaran més de 200 vehicles d'ocasió.

» Aquest dissabte torna 'La Festa de la Bicicleta' amb una marxa verda pels carrers de Balaguer i activitats per a totes les edats

»La ciutat de Balaguer acull aquest cap de setmana una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, al pavelló Inpacsa .

»Aquest divendres, ha tingut lloc la presentació del poemari 'A ULL NU' de Josep Vallverdú. En l'acte han participat membres de la Cia. de Comèdies Crisi Perpètua amb la lectura d'alguns fragments.

»Balaguer acollirà la II edició de 'Food Explorers de ruta' amb la participació de 22 establiments hostalers de la ciutat

»L'AMI impulsa una moció perquè els plens dels ajuntaments catalans demanin l'abolició de la monarquia espanyola

»Chabab al Amal organitza aquest diumenge a Balaguer una jornada temàtica sobre el paper dels joves musulmans a les associacions islàmiques

»Aquest divendres, tot i la pluja, ha tingut lloc una nova edició de la fira Ciència al Mercadal, on els alumnes s'han endinsat en el món de la ciència

»L'assemblea local del PSC de Balaguer va descartar ahir dijous presentar la moció de censura contra l'actual alcalde Jordi Ignasi Vidal i el seu equip de govern

»El Ministeri de Sanitat porta a la Fiscalia l'associació D'olça Revolució arran de la conferencia promoguda per Josep Pàmies i altres ponents el passat diumenge que promou un producte contra l'autisme.

»Balaguer recupera l'antic nom de 'paeria' per al govern municipal


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt