Web en reformes

Dilluns 28 de Maig
del 2018



Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram














Ajuntament de Balaguer



Altres notícies

15-05-2018

El govern espanyol renova els concerts educatius de batxillerat i formaciˇ professional. Cada grup haurÓ de tenir com a mÝnim 30 alumnes a batxillerat i 18 a l'FP. Ahir va comenšar la preinscripciˇ per aquests estudis.

Estudiant

El DOGC i el BOE han publicat aquest dilluns la resolució provisional de la renovació dels concerts educatius dels centres educatius privats que ofereixen ensenyaments postobligatoris, és a dir, batxillerat i formació professional. La renovació és per a quatre cursos escolars i per accedir-hi, cada grup haurà de tenir com a mínim 30 alumnes a batxillerat i 18 a la formació professional, tot i que segons la resolució, es podran tenir en comptes altres ràtios en funció dels ensenyaments i les zones on s'imparteixen.

Cada centre, per als estudis de batxillerat o cicles formatius, percebrà fins a 36 euros per alumne i mes, durant 10 mesos per curs escolar durant la vigència del concert, com a finançament complementari dels mòduls econòmics establerts.

Pel que fa als cicles formatius de grau mitjà, els centres educatius han d'impartir els ensenyaments de manera gratuïta.

La renovació dels concerts té efecte a partir de l'1 de setembre del 2018. El mes de març passat ja es van renovar els concerts educatius d'educació Infantil, i Educació Secundària Obligatòria (ESO).

En total, el Departament d'Ensenyament ofereix per al curs vinent, 2018-2019, fins a 127.325 places de primer curs en els ensenyaments postobligatoris, és a dir, batxillerat, formació professional, ensenyaments artístics, esportius, Programes de formació i inserció (PFI), itineraris formatius específics (IFE), entre altres.

El calendari de preinscripció és del 14 al 24 de maig per a batxillerat i cicles de grau mitjà i la matrícula és entre el 4 i l'11 de juliol. Per als cicles de grau superior, la preinscripció serà entre el 29 de maig i fins el 7 de juny, mentre que la matriculació es farà entre el 18 i el 23 de juliol.






Altres notícies

»El cineasta Ventura Pons i el Museu de Lleida reben els XXIX premis Comte Jaume d'Urgell.

»L'Associaciˇ Leader Ponent ha organitzat aquest diumenge una sortida per gaudir de l'espai natural de l'Aiguabarreig Segre Noguera Ribagoršana.

»Aquest diumenge es celebra la 15a ediciˇ de la Trobada de Puntaires Ciutat de Balaguer.

»Balaguer estÓ entregant aquesta tarda mÚs de 500 jardineres a mÚs de 300 ve´ns del Centre Hist˛ric perquŔ les puguin posar als balcons. La iniciativa forma part del projecte Viles Florides al qual es vol incorporar la capital de la Noguera.

»L'Associaciˇ Dones d'AlmatÓ organitza el diumenge la 15a ediciˇ de la Trobada de Puntaires Ciutat de Balaguer. ComenšarÓ a les 10 del matÝ i s'hi esperen mes de 150 participants.

»L'Associaciˇ Leader Ponent ha organitzat per aquest diumenge una sortida per gaudir de l'espai natural de l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagoršana.

»DemÓ dissabte la biblioteca Margarida de Montferrat collirÓ el taller 'Com afrontar la transiciˇ de l'escola bressol a l'educaciˇ infantil' a cÓrrec de Cristina Lˇpez, educadora social i psicopedagoga.

»El cineasta Ventura Pons i el Museu de Lleida rebran aquest diumenge el reconeixement dels XXIX premis Comte Jaume d'Urgell.

»El Museu de la Noguera presenta avui el documental 'Conviure amb la por. Mem˛ria dels nens del cap de pont de Balaguer (1938)', realitzat pel propi Museu i en el qual es dˇna veu als nens i les nenes que van patir els efectes de la Guerra Civil.

»Balaguer farÓ entrega demÓ a la tarda de mÚs de 500 jardiners a mÚs de 300 ve´ns del Centre Hist˛ric perquŔ les puguin posar als balcons. La iniciativa forma part del projecte Viles Florides al qual es vol incorporar la capital de la Noguera.

»Una cinquantena d'alcaldes d'ERC de Lleida, entre els quals el de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, entreguen una resposta a la carta d'Enric Millo en que demanava mantenir la 'neutralitat' en els espais p˙blics.

»Un cotxe ha acabat encastat a l'aparador d'una botiga del carrer Barcelona de Balaguer aquest matÝ.


Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt