Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

14-05-2019

Els contribuents de Catalunya ja han rebut 493 milions de devolució de la renda. Les presentacions amb l'app sumen 33.708 i superen en un 2,34% les realitzades en tota la campanya passada

Després de mes i mig de campanya de l'impost sobre la renda, tres de cada quatre devolucions sol•licitades ja s'han realitzat. Això representa que 657.418 contribuents de Catalunya ja han rebut la devolució per un import de 493 milions d'euros, el que suposa un 7,56% més respecte de l'any passat. A més, 1.168.000 contribuents a Catalunya ja han presentat la declaració, un increment de 93.140 persones. Segons l'Agència Tributària, una part rellevant de l'increment fins a la data en les presentacions es deu a la utilització de l'aplicació de mòbil i pel programa de trucades. 
 
El delegat especial de l'Agència Estatal d'Administració Tributària a Catalunya, Isidoro García Millán, ha explicat aquest dimarts que "tot i ser poc representatives és interessant veure el creixement". Des de l'app ja s'han presentat 33.708 declaracions i superen en un 2,34% les realitzades durant tota la campanya passada i des de trucades s'han realitzat 19.100 declaracions, un 42,88% més que l'any passat en les mateixes dates.
 
En l'àmbit estatal, l'Agència ja ha retornat 3.031 milions d'euros, un 14% més que l'any passat en les mateixes dates, a un total de 4.481.000 de contribuents. El total de declarants d'IRPF que ja han rebut la devolució és un 10% superior respecte el mateix moment de la campanya passada. Més de 7 milions de contribuents ja han presentat la declaració a tota Espanya, 574.000 més (un 8,9% més) respecte als mateixos dies de l'any passat, i les declaracions amb resultat a tornar sumen 5.772.000 (un 8,7% més) i aquelles amb resultat a ingressar totalitzen 1.058.000 (un 9% més).
 
Per altra banda, el delegat especial ha explicat que possiblement el que més preocupa o serà més preguntat seran les novetats que presenta la campanya d'enguany. Entre les quals ha destacat deducció de maternitat per despeses de custòdia de fills en guardaries, l'increment de les deduccions familiars, la reducció per la renda del treball o alguna variació de límits per presentar la declaració.
 
Pel que fa a l'atenció presencial que ha començat aquest dimarts, García Millán ha deixat clar que aquest any no passarà com els anteriors i que "ningú es quedarà sense cita", ja que ajustaran el nombre de cites perquè sigui el mateix que el de la demanda.
 

Altres notícies

»Balaguer tanca la 9a edició de l'Harpia que es consolida en el calendari amb èxit de visitants durant el cap de setmana. Enguany la festa celebrava els 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós al Castell Formós de Balaguer

» Continuen les activitats de l'Harpia i aquest diumenge ha tingut lloc la ballada de la galop de Balaguer al mig del Mercadal just abans de l'inici del vermut dels enamorats a l’espai de les Tavernes.

»VÍDEO > Aquest dissabte ha tingut lloc l'acte oficial de presentació de l'infant Pere III el Cerimoniós i els espectacles de foc i baixada de torxes, en el marc de l'Harpia, Balaguer medieval.

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt