Dissabte 19 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerAltres notícies

17-09-2019

El No als PGE ha paralitzat més de 800.000€ en estudis informatius per a nous projectes a la xarxa de carreteres de l’Estat a Lleida segons el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita la demarcació de Carreteres de l’Estat per supervisar i seguir de prop les actuacions del Ministeri de Foment a la província
 
La No aprovació el passat mes de febrer dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) presentats pel govern de Pedro Sánchez ha comportat la paralització de molts projectes d’actuacions previstos per atendre les demandes del territori en matèria d’infraestructures.
 
En el cas de la província de Lleida, el No als PGE ha paralitzat més de 800.000€ en estudis informatius que haguessin permès tirar endavant projectes com el de les variants de La Seu d’Urgell i de La Pobla de Segur a la N-260, la continuació de l’estudi informatiu a la N-230, l’estudi de la tercera fase de l’A-14 entre Almenar i el límit de la província d’Osca o l’estudi que ha de determinar com connectar l’AP-2 amb l’A-27 (Túnel del Coll de Lilla).
 
Així ho ha explicat el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, després de visitar les dependències de la demarcació de Carreteres de l’Estat a on ha mantingut una reunió de treball amb el Cap de la Unitat i ha saludat a tots els treballadors adscrits a aquest servei.
 
José Crespín ha assenyalat, en aquest sentit, que “el Sí o No a uns pressupostos té una transcendència enorme: és el sí o no a les infraestructures que tan necessita la nostra província” i ha destacat que “el vot negatiu als PGE va obrir un període que bloqueja la necessària feina de projectar les infraestructures del dia de demà que tanta falta fan a la nostra província per salvar el gran retard heretat de l’anterior govern”.
 
L’estudi informatiu d’un projecte és el pas previ imprescindible per, posteriorment, redactar el projecte de l’obra i avançar en la seva tramitació administrativa. La finalitat de l’estudi informatiu és plantejar com serà la infraestructura proposta i les seves alternatives, a més a més d’avaluar els avantatges i inconvenients de cada una d’elles i fer l’estimació de costos i terminis d’execució.
 

Altres notícies

»Balaguer ha obert les portes de la 28a edició de Firauto, la fira del vehicle d'ocasió. En total participen a Firauto 22 expositors que ofereixen més de 200 vehicles.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana Balaguer acull la 28a edició de Firauto, la fira del vehicle d'ocasió. En total participen a Firauto 22 expositors que ofereixen més de 200 vehicles.

»El dissabte 19 d'octubre es celebrarà una nova edició la Festa de la Bicicleta a Balaguer. Sortirà del Parc de la Transsegre i farà un recorregut apte per a totes les edats pels carrers de Balaguer.

» La ciutat de Balaguer acull una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els dies 19 i 20 d’octubre, al pavelló Inpacsa. L’acte inaugural té lloc el dissabte a les 11.00 h i serà presidit per Carles Gibert Bernaus

»El nou cicle 'A ESCENA' del Teatre de Balaguer s'inicia aquest dissabte amb Il Velatorio, després del canvi de dia per motius de la vaga general. Es farà a les 20.30 h, al Teatre Municipal.

»Catalunya viu la vaga convocada per la Intersindical CSC i IAC amb un seguiment de més del 50%, en especial el petit comerç, ensenyament, i l'administració publica. A Balaguer, la majoria del petit comerç a baixat la persiana

»Ràdio Balaguer se suma a la convocatòria de vaga d'aquest divendres. En obligat compliment dels serveis mínims només es farà un únic informatiu a les 13.30h. Quedaran suspesos la resta de programes.

»L'atenció primària de Lleida es mobilitza contra el càncer de mama. L'EAP Balaguer fa una decoració del CAP amb els nou símptomes més importants davant la detecció precoç del càncer de mama.

»L'Escola de Música de Balaguer ha ofert avui un repertori de cançons populars a la residència Santa Maria. La iniciativa forma part del projecte per apropar la música popular a les residències i casals de la gent gran

»L'Escola de Música de Balaguer ingressa la documentació històrica del centre a l'Arxiu de la Noguera.

»Aquest cap de setmana al Cinema Balaguer podreu veure dues grans pel-licules, 'JOCKER' i 'PARADISE HILLS'.

»El Bus urbà de Balaguer realitzarà aquest divendres 18 d'octubre serveis mínims per la convocatòria de vaga. Circularà de 07.30 a 10.30, de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.15.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt