Diumenge 05 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

24-10-2019

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena un nou sistema de gestió de visites a les Consultes Externes. S'ha fet la instal·lació d'uns caixers digitals que milloren la gestió de les cues i les condicions de confidencialitat.

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha instal·lat aquest mes d’octubre a l’Àrea de Consultes Externes el nou sistema TESEO de gestió de les visites diàries, mitjançant la instal·lació d’uns caixers digitals i unes pantalles a les sales d’espera. 
 
Els nous aparells agilitzen la validació de les visites, milloren la gestió de les cues i asseguren la confidencialitat d’accés a les Consultes Externes, mitjançant un tiquet amb un codi alfanumèric que es facilita als usuaris amb el seu torn i la sala d’espera on s’han de dirigir. Un cop al lloc, les pantalles indiquen els torns, de manera que s’elimina la megafonia i es contribueix a millorar els nivells de soroll a l’Hospital. 
 
En una segona fase d’implantació, el nou sistema també facilitarà les gestions vinculades a les visites (oferirà la possibilitat d’imprimir un justificant) i proporcionarà informació de caràcter clínic d’utilitat per al pacient, ja que podrà visualitzar les visites que té pendents a l’Hospital, entre d’altres opcions. 
 
Per accedir a aquestes funcionalitats, els pacients s’han d’identificar passant la targeta sanitària individual (TSI) pel lector del caixer. També poden introduir el codi d’identificació personal (CIP) a través d’un teclat digital.  
 
La instal•lació d’aquests caixers i de les pantalles a les sales d’espera forma part d’un pla global de millora de les Consultes Externes, on s’atenen cada dia una mitjana de 2.100 pacients. El passat setembre, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova va estrenar un sistema de senyalització horitzontal amb línies de colors per orientar i acompanyar els usuaris d’una manera visual i pràctica fins a determinades consultes. Així mateix, s’ha impulsat una campanya per lluitar contra la contaminació acústica amb l’objectiu de promoure la preservació d’un ambient acústic òptim i d’evitar les molèsties i els efectes perjudicials que el soroll té per a la salut. L’ús de pantalles i l’eliminació de la megafonia ajuden a aconseguir aquest propòsit. 
 
L’Hospital Universitari de Santa Maria disposa d’aquest sistema des de fa un any amb resultats satisfactoris. D’altra banda, els centres d’atenció primària Bordeta-Magraners, Eixample, Mollerussa, Tàrrega i Cervera també es van equipar amb caixers d’autoservei el passat juliol, a través dels quals la ciutadania pot realitzar algunes de les gestions referents a la seva atenció. 

Altres notícies

»Balaguer suspèn els actes de la festa del comerç 'SOM COMERÇ - VINE AL COMERÇ DE BALAGUER', que s'havia de fer aquest dissabte 4 de juliol a la ciutat. Ho fa en coherència amb la declaració de confinament del Segrià.

»Òmnium suspèn el festival 'Cultura al carrer', que s'havia de celebrar aquest dissabte a Balaguer. La decisió s'ha pres a causa del confinament de la comarca del Segrià, donat que molts dels voluntaris són d'aquesta comarca. 

»El festival Proximitart de Balaguer @ciutatbalaguer omple en la seva estrena a la Finca Divina Pastora i presenta el programa de concerts per l'estiu, amb The Burning Sky, Los Hernandez, Somis i Marina & Capi.

»La Paeria presenta aquest dissabte la campanya 'Troba-ho a Balaguer' en el marc de la festa que es farà a la ciutat per donar una empenta a la represa de l'activitat del sector comercial.

»Obertura del Monestir de Sta Maria de les Franqueses aquest diumenge dia 5 de juliol

»ERC a Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a persones i famílies amb necessitats tot i que, ara per ara, no la inclou en el pressupost d'enguany.

»Les piscines municipals de Balaguer acolliran el cap de setmana dels dies 11 i 12 de juliol la 27a edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple. Tota la recaptació d'aquells dies es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

»Aquest dissabte dia 4 de juliol, de 7 de la tarda a 1 de la matinada, se celebrarà la festa del comerç 'SOM COMERÇ - VINE AL COMERÇ DE BALAGUER'.

»Balaguer serà aquest dissabte seu del festival 'Cultura al carrer', organitzat per Òmnium Cultural des de l'organització volen que aquest festival suposi una constatació de la voluntat popular de continuar consumint cultura

»Swing Noguera participarà aquest dissabte 4 de juliol a la festa del comerç de Balaguer amb una ballada de jazz steps. 

»La marca de cervesa artesana La balaguerina i la Finca Divina Pastora de Balaguer impulsen el festival Proximitart, un festival d'artistes de proximitat.

»Aquest mes de juliol torna l'activitat 'A l'estiu l'or el busquem al riu', en que tots els dimecres d'11 a 13h i dissabtes de 18 a 20h el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre baixa al riu per fer els seus tallers de recerca.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt