Diumenge 09 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

14-11-2019

La Generalitat rellança el 012 en plena era de 'fake news' amb el nou eslògan '012, la millor resposta'. Els nous espots i falques del servei d’informació de la Generalitat recreen situacions quotidianes d’una família catalana

Els actors Josep Julien, Cristina Brondo i Nicole Campdepadrós, amb la “veu en off” de la locutora Montse Llussà, protagonitzaran els nous anuncis
Fotografia de la nova campanya del 012
 
El servei d’informació de la Generalitat, el 012, canvia d’imatge i de missatge. La Direcció General de Difusió de la Generalitat ha decidit renovar el disseny de les seves càpsules informatives i ha apostat per un nou eslògan: “El 012, la millor resposta”. Els nous microespais informatius es començaran a emetre en ràdio, televisió i en les xarxes socials de la Generalitat a partir del 14 de novembre.
 
La Direcció General de Difusió de la Generalitat ha decidit renovar els microespais informatius del 012 per modernitzar-ne la imatge i captar millor l’atenció de la ciutadania. Els nous espais divulgatius suposen un canvi de paradigma del servei d’atenció i informació de la Generalitat. Es passa d’un model amb una presentadora que informava dels missatges i consells del 012 a divulgar-los mitjançant la recreació de situacions d’una família catalana. Es busca, així, una major proximitat i empatia amb l’espectador.
 
Els nous espots i falques radiofòniques estaran protagonitzats per una família de ficció, la família 012, formada per un pare, una mare i una filla adolescent, interpretats pels actors Josep Julien, Cristina Brondo i Nicole Campdepedrós, respectivament. El director i guionista d’aquests espais és Pau Serracant.
 
A cada càpsula veurem i viurem com aquesta família particular s’ha d’enfrontar a situacions quotidianes en les quals l’ajuda del 012 resultarà imprescindible. Sigui per realitzar un tràmit o per resoldre un problema. La família 012 parlarà amb gestos, cares i situacions però la veu protagonista, el “quart” membre d’aquest nucli familiar que interactuarà amb ells i amb el ciutadà, serà una “veu en off”, la de la locutora i periodista de ràdio Montse Llussà.
 
Informació segura
 
A banda del canvi de disseny, els nous microespais del 012 venen acompanyats d’un nou eslògan. Del “012, la Generalitat al teu costat” que hi havia fins ara, al “012, la millor resposta”.
 
El canvi d’eslògan obeeix a una voluntat de posar en valor -en aquests temps de xarxes socials, saturació d’informació i “fake news”- aquelles fonts d’informació segures. Les que proveeixen a la societat de dades contrastades, útils i destinades a millorar la nostra qualitat de vida.
 

Altres notícies

»Balaguer ha celebrat la tradicional Festa dels Anissets de Sant Domènec. Enguany sense missa i amb un concert de sardanes.

»Balaguer recupera les activitats previstes per la setmana vinent, música, monòlegs, zumba i cinema a la fresca, després que les dades del Procicat es mostrin estables. Així i tot la paeria crida a no abaixar la guàrdia. 

»Finalitza el 26è Mercat de les Rebaixes d'estiu de Balaguer amb la satisfacció dels comerciants tot i que l'afluència de clients no ha estat com la d'altres edicions. Tots ells, però, han estat molt respectuosos amb les normes de seguretat.

»El paer en cap de Balaguer considera la proposta de transferir a l'Estat el superàvit dels ajuntaments una barbaritat i un atac a l'autonomia municipal. Quim Torra anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha celebrat aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

»El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»L'àrea de Medi Ambient de la paeria ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d'il·luminació del camp de futbol de Balaguer. S'han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l'època d'aniament.

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt