Diumenge 09 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

14-11-2019

Una nova patent sobre el mètode de correu-e certificat de Lleida.net preveu ingressos per 20 MEUR. Li ha atorgat l'Oficina Europa de Patents, té una vigència de 20 anys i és la segona d'aquest tipus que rep la firma

L'Oficina Europa de Patents ha atorgat a Lleida.net una nova patent sobre el seu mètode de correu electrònic certificat i espera ingressos per 20 milions d'euros. La nova patent europea, que porta per número EP3188435, sota el títol 'Method For Certifying an Electronic Mail Comprising a Trusted Digital Signature By a Telecommunications Operator' té una vigència de 20 anys i és la segona patent europea sobre mètodes de certificació i notificació, així com de testimoni digital a contractacions i notificacions que rep Lleida.net. Aquesta homologació permet operar a escala europea sense cap mena de barrera nacional i que els seus certificats siguin admesos per defecte davant de qualsevol tribunal o administració europea.
 
Lleida.net ha anunciat aquest dimecres la concessió d'aquesta patent que esperen que els permeti generar durant la seva vida útil, uns ingressos addicionals en el segment SaaS estimats en 20 milions d'euros en ampliar el ventall d'aplicacions on l'adopció de l'estàndard europeu elDAS imposa la utilització de signatures electròniques reconegudes de manera generalitzada.
 
Fa onze mesos, l'empresa es va convertir en el primer proveïdors espanyol, i el sisè en l'àmbit europeu, en obtenir l'homologació de servei qualificat de lliurament electrònica certificada de la normativa EIDAS.
 
La concessió està permetent a la companyia reforçar el seu negoci en el mercat europeu en un sector en auge i amb gran potencial, com és el de l'e-Signature. L'estratègia de creixement de Lleida.net al mercat de l'e-Signature passa per una agressiva política de creixement en matèria de propietat intel•lectual.
 
Amb la concedida ara per part de la Unió Europea, el nombre de patents obtingudes per l'empresa mundialment sobre mètodes de certificació arriba a les 107. En l'actualitat, uns 70 països reconeixen la validesa legal dels mètodes electrònics com a via per certificar les notificacions legals en processos de contractació.
 
Lleida.net es va convertir, en l'últim trimestre de 2018, en la primera empresa espanyola a cotitzar de forma dual en el mercat alternatiu borsari (MAB) i en el Euronext Growth. La capitalització actual de l'empresa de serveis tecnològics va arribar als 16.850.000 euros al MAB, índex en el qual l'acció va arribar als 1,05 euros per títol al tancament aquest dimarts.
 
Per la seva banda, els títols de la companyia a Euronext Growth es van situar en els 1,04 euros per acció.
 

Altres notícies

»Balaguer ha celebrat la tradicional Festa dels Anissets de Sant Domènec. Enguany sense missa i amb un concert de sardanes.

»Balaguer recupera les activitats previstes per la setmana vinent, música, monòlegs, zumba i cinema a la fresca, després que les dades del Procicat es mostrin estables. Així i tot la paeria crida a no abaixar la guàrdia. 

»Finalitza el 26è Mercat de les Rebaixes d'estiu de Balaguer amb la satisfacció dels comerciants tot i que l'afluència de clients no ha estat com la d'altres edicions. Tots ells, però, han estat molt respectuosos amb les normes de seguretat.

»El paer en cap de Balaguer considera la proposta de transferir a l'Estat el superàvit dels ajuntaments una barbaritat i un atac a l'autonomia municipal. Quim Torra anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha celebrat aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

»El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»L'àrea de Medi Ambient de la paeria ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d'il·luminació del camp de futbol de Balaguer. S'han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l'època d'aniament.

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt