Dijous 02 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

19-11-2019

Uns nous Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics reconeixeran l'excel·lència en música, dansa i arts plàstiques i disseny

El Departament d’Educació crea i regula els Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals en els àmbits de Música, Dansa i Arts Plàstiques i Disseny. Els premis són un reconeixement oficial a l’excel•lència dels estudiants que han aconseguit les millors qualificacions acadèmiques de Catalunya en finalitzar els ensenyaments professionals dels àmbits esmentats.
 
Els premis suposen un estímul per als alumnes i alhora són una mostra de la constància i compromís pel treball dut a terme a partir de l’esforç, el rigor i la dedicació. Es concediran tres premis en l’àmbit de la música, un en la dansa i set premis per a les arts plàstiques i disseny. En tots ells, els alumnes guanyadors rebran una certificació i constarà al seu expedient acadèmic. L’alumne que hagi obtingut la qualificació més alta serà seleccionat per presentar-se al Premi Nacional en representació catalana.
 
Al Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Música s’hi podran presentar els estudiants que hagin obtingut una nota mitjana dels dos darrers cursos de música igual o superior a 8,75. Hauran de presentar un vídeo on l’aspirant interpreti tres peces (obres o fragments d’una obra) de diferents estils, d’un nivell no inferior al de 6è curs dels ensenyaments de música de grau professional, amb una durada màxima de 15 minuts en total. Es valorarà el nivell tècnic, la coherència estètica, la presència escènica i la dificultat de les obres interpretades.
 
Pel que fa a la categoria de Dansa, els aspirants han de tenir una nota mitjana o superior de 6è curs dels ensenyaments professionals de dansa de 8,75. La prova serà un enregistrament de vídeo on hauran d’interpretar tres peces coreogràfiques –de creació pròpia o d’altri- d’un nivell no inferior al 6è curs i d’una durada d’entre 9 i 15 minuts en total. Es tindrà en compte el nivell tècnic, la projecció artística, la musicalitat, la presència escènica i la dificultat de les obres.
 
Finalment, en la categoria d’Arts Plàstiques i Disseny, els estudiants han de tenir una qualificació final del cicle igual o superior a 8,75. La memòria del treball que presentin haurà d’incloure la documentació gràfica i les imatges del resultat final de l’obra. En l’avaluació es contemplarà, la qualitat tècnica, la formal i artística, el repte plantejat o la originalitat de la idea, entre d’altres.
 

Altres notícies

»Aquest mes de juliol torna l'activitat 'A l'estiu l'or el busquem al riu', en que tots els dimecres d'11 a 13h i dissabtes de 18 a 20h el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre baixa al riu per fer els seus tallers de recerca.

»L'ajuntament de Balaguer canviarà el sistema de calefacció de l'edifici consistorial de Gasoil a Gas Natural, després que els episodis de pluges del 2018 provoquessin danys importants al dipòsit ubicat al soterrani de l'edifici. 

»L'AECC Lleida organitza les primeres sortides amb pacients de càncer després del confinament. Aquestes sortides s'han engegat a Balaguer Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Lleida.

»Junts per Balaguer demana a l'equip de govern que inclogui en el pressupost d'aquest 2020 una partida per, si és necessari, habilitar una segona convocatòria del pla de suport als sectors econòmics més castigats per la pandèmia

»FACULA BOOKINGS, empresa dedicada a l'organització d'esdeveniments i promoció d'artistes, nou membre CEI Balaguer. 

»L’escola de música de Balaguer ha publicat aquest dimecres el vídeo-clip de la cançó ‘Som música’

»La Paeria de Balaguer posa en marxa una consulta pública prèvia per a la confecció d'un reglament que regularà el Registre d'entitats que vol crear el govern municipal

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza una any més la Festa dels Fanalets, la cantada d'havaneres o la Festa dels Anisets entre altres. Enguany no es faran el Taller de Sardanes i la revetlla de Sant Salvador.

»Ingressa a presó després de ser detingut per robatoris a Balaguer en dues ocasions el mateix dia. L'home va robar en una torre, després d'intentar-ho en una altra i haver estat arrestat hores abans per forçar un cotxe

»Aquest dimecres 1 de juliol ha tornat 'El Mercat d'Estiu a la fresca' pels carrers del Centre Històric de Balaguer. Es farà tots els dimecres al matí fins al 9 de setembre i es faran algunes activitats, ofertes i promocions

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer demana que l'equip de govern estableixi una línia d'ajudes per a persones que s'han vist afectades per un ERTO durant la pandèmia o que directament s'han quedat sense feina i estan a l'atur

»Joan Blau i Xavier Monge presenten el nou videoclip de 'Nits d'estiu', una cançó fresca i tendra


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt