Dimarts 14 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

21-11-2019

Atorguen una beca d’investigació de 6.000 euros a professionals de l’atenció primària de Lleida i de l’Arnau de Vilanova.

Són un grup de professionals de medicina de família, pneumologia i farmàcia que participen en el Programa de millora del diagnòstic i teràpia inhalada dels pacients amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). 
 
La beca s’ha concedit durant el 24è Congrés de la Societat Espanyola de Farmacèutics d’Atenció Primària (SEFAP). 
 
Un equip de professionals que participen en el Programa de millora del diagnòstic i la teràpia inhalada del pacient amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (INHA-MPOC) ―de l’atenció primària de Lleida i de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova― han estat premiats amb una beca d’investigació de la Societat Espanyola de Farmacèutics d’Atenció Primària (SEFAP), dotada amb 6.000 euros. La beca s’ha concedit durant la celebració del 24è Congrés de la SEFAP a Salamanca, sota el lema ‘Coordina i lidera’.
 
D’altra banda, la comunicació oral titulada “Impacte d’un programa de racionalització i optimització antibiòtica en la prescripció d’antiinfecciosos i en el perfil de resistències bacterianes” ha estat premiada amb el Tercer Premi a la Millor Comunicació Oral. Aquest Programa el desenvolupa un equip multidisciplinari de professionals sanitaris que treballen en el Programa de racionalització i optimització d’antibiòtics (PROA) d’atenció primària i hospital, anomenat P-ILEHRDA.
 
Tots dos projectes van ser presentats al congrés per Esther Ribes, farmacèutica de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida, en representació dels respectius grups de treball. 

Altres notícies

»Aquest dimarts continua la programació del Música i tapes. Avui el protagonista serà Aire Flamenco. La rumba, la copla, les sevillanes i les versions arrumbades de les cançons més conegudes són la seva carta de presentació.

»Condemna de multa per delicte lleu de danys, per arrencar els llaços grocs i simbologia independentista a Balaguer.

»'Silencis amb llum', la cerimònia que Balaguer prepara per les persones mortes en el període de confinament. La cerimònia tindrà lloc el proper 26 de juliol al parc del Sant Crist.

»Balaguer acollirà el dia 25 d'aquest mes l'únic concert del cicle Juliol de Música i Poesia. L'escenari serà l’exterior del monestir de les Franqueses amb un concert de cant líric i recital poètic 'El juliol mira enlaire!'

» El projecte JoVa arrenca a Balaguer. Els joves participants netejaran els grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III

»Queda ajornat per la pluja l’acte previst aquest dilluns d'agraïment als voluntaris i cosidores que durant el confinament van fer tasques per ajudar la ciutadania. Es trasllada al proper dimecres dia 15 a 20:30 a la plaça Comtes d’Urgell

»Les piscines municipals de Balaguer han participat aquest cap de setmana en la 27a edició del Mulla't per l’esclerosi múltiple. De moment s’han recaptat prop de 200 euros i es podria allargar la campanya més dies.

»La Federació Catalana de Bàsquet continua confiant amb Balaguer, com a sèu dels seus Campus de Tecnificació que es realitza aquest dies al pavelló d’Inpacsa.

»Les piscines municipals de Balaguer participen aquest cap de setmana la 27a edició del Mulla't per l’esclerosi múltiple. Tota la recaptació de dissabte i diumenge es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple.

»Balaguer ha celebrat aquest dissabte el Transsegre Festival 2020, coincidint amb el cap de setmana en que estava previst celebrar la festa, suspesa per la pandèmia. Han actuat grups musicals i djs locals i s'oferirà online.

»La Paeria de Balaguer mantindrà els torns a les piscines municipals per respecte a la situació actual, en que s'han incrementat el nombre de brots. Els torns es mantindran uns dies més a l'espera de l'evolució de la situació. 

»Aquest divendres 10 de juliol s'ha fet l'acte d'inauguració i promoció de la nova zona verda i de solàrium de la piscina del poliesportiu, amb un concert de Marina and Marta.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt