Dilluns 09 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

21-11-2019

Atorguen una beca d’investigació de 6.000 euros a professionals de l’atenció primària de Lleida i de l’Arnau de Vilanova.

Són un grup de professionals de medicina de família, pneumologia i farmàcia que participen en el Programa de millora del diagnòstic i teràpia inhalada dels pacients amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). 
 
La beca s’ha concedit durant el 24è Congrés de la Societat Espanyola de Farmacèutics d’Atenció Primària (SEFAP). 
 
Un equip de professionals que participen en el Programa de millora del diagnòstic i la teràpia inhalada del pacient amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (INHA-MPOC) ―de l’atenció primària de Lleida i de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova― han estat premiats amb una beca d’investigació de la Societat Espanyola de Farmacèutics d’Atenció Primària (SEFAP), dotada amb 6.000 euros. La beca s’ha concedit durant la celebració del 24è Congrés de la SEFAP a Salamanca, sota el lema ‘Coordina i lidera’.
 
D’altra banda, la comunicació oral titulada “Impacte d’un programa de racionalització i optimització antibiòtica en la prescripció d’antiinfecciosos i en el perfil de resistències bacterianes” ha estat premiada amb el Tercer Premi a la Millor Comunicació Oral. Aquest Programa el desenvolupa un equip multidisciplinari de professionals sanitaris que treballen en el Programa de racionalització i optimització d’antibiòtics (PROA) d’atenció primària i hospital, anomenat P-ILEHRDA.
 
Tots dos projectes van ser presentats al congrés per Esther Ribes, farmacèutica de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida, en representació dels respectius grups de treball. 

Altres notícies

»La Damm es va adjudicar aquest dissabte el II Memorial Yeray Darias de categoria alevina a l'imposar-se a la final a l'Osasuna per 2-1

»Aquest dissabte a la tarda han arribat a Balaguer les tres patgesses; Albaflor, Dolldargent i Ditsdeseda, encarregades de rebre les cartes i xumets dels nens. A més encesa de l'Estel d’Orient i actuació musical a càrrec del grup Rabadàb

»Balaguer celebra aquest dissabte una de les fires amb més història. La Fira Mercat de Santa Llúcia i la recuperada Fira dels Alls tot rememorant antigues tradicions.

»Balaguer celebrarà aquest dissabte una nova edició de la Fira Mercat de Santa Llúcia, una de les fires amb més història anomenada també com la Fira dels Alls tot rememorant antigues tradicions

»El col·lectiu Des de baix ha organitzat aquest divendres 6 de desembre a Balaguer un acte sota el nom de 'Enterrem el Règim del 78'.

»Balaguer prepara unes festes de Nadal plenes de novetats, com la incorporació de l'Estel d’Orient com a element, que ha de servir per reivindicar el cel del Montsec com atractiu turístic de la ciutat.

»Aquest dijous s'ha presentat la campanya de Nadal de l'Associació de comerciants del centre Històric de Balaguer. Els compradors seran obsequiats amb vals descompte per patinar a la pista de gel de la plaça del Mercadal.

»Aquest dijous ha tingut lloc l'encesa dels llums de Nadal a Balaguer. Ha comptat amb les nadales de l'Orfeó balaguerí, la posada en funcionament de la pista de gel i una xocolatada de les associacions de comerciants.

»Aquest dissabte 7 de desembre de 6 a 8 de la tarda s'incorpora a la programació de Ràdio Balaguer PRIMERA LLISTA, un programa presentat per Marc Clapés que repassa les cançons que més triomfen arreu del planeta.

»Amb l'eslògan 'Per Nadal el comerç de Balaguer et porta de creuer', l'ACB 2021 comença aquest dijous la campanya de Nadal. Es realitzarà un sorteig d'un Creuer per a dos persones a Costa Esmeralda.

»El col·lectiu Des de baix ha organitzat aquest divendres 6 de desembre a Balaguer un acte sota el nom de 'Enterrem el Règim del 78'. L'acte simularà l'enterrament en una processó des de l'estació de trens fins la plaça del Museu.

»El Ministeri per a la Transició Ecològica concedeix 6,8 M€ en subvencions a 67 municipis de Lleida per projectes de millora de l'eficiència energètica. Un dels beneficiaris serà Balaguer que millorarà els tancaments de l'edifici de l'ajuntament.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt