Dimarts 31 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

05-03-2020

El grup municipal de Junts per Balaguer demana més temps a l'equip de govern per intentar revertir la situació de segregació que pateix l'Àngel Guimerà i evitar el tancament del centre

El grup municipal de Junts per  Balaguer demana més temps a l'equip de govern per intentar revertir la situació de segregació que pateix l'Àngel Guimerà i evitar el tancament del centre.
 
El regidor Guifré Ricart demana un any perquè les persones o col•lectius que entenen de qüestions educatives i de segregació puguin posar damunt la taula propostes que puguin solucionar  el problema actual de l'Àngel Guimerà com s'ha fet, assegura, en altres indrets. 
 
Són declaracions d'aquest matí en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer de Guifré Ricart, que també considera que el paer en cap no s'ha pronunciat sobre aquesta petició perquè la decisió de tancar aquest any la línia de P3, diu, està presa.
 
Tall de veu.....
 
Per Ricart aquest és un tema de ciutat prou important perquè s'abordi amb els actors que siguin necessaris i es pregunta en aquest sentit perquè encara els tècnics del Departament d'Educació no s'han reunit cap vegada amb els grups de l'oposició, l'AMPA o l'equip directiu del centre.
 
Tall de veu.....
 
Guifré també ha assenyalat que amb el tancament de l'Àngel Guimerà no se soluciona el problema de segregació i que aquest es traslladarà en un futur a l'escola Gaspar de Portolà.
 

Altres notícies

»Un total de 26 persones, 21 d'elles positives, estan aïllades a la residència Comtes d'Urgell de Balaguer a causa d'un brot de coronavirus. La Paeria ha sol·licitat a la Subdelegació del Govern una desinfecció interior de la residencia

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt