Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

10-03-2020

EL PATRONAT DE TURISME COMPARTEIX AMB ELS TÈCNICS DE DELS CONSELLS COMARCALS EL SEU PLA D'ACCIONS PER A AQUEST ANY 2020, QUE INCLOU MÉS DE 200 ACCIONS RELLEVANTS

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha compartit aquest matí amb els tècnics de turisme dels diferents consells comarcals del Pirineu i les Terres de Lleida el seu Pla d’Accions per a aquest any 2020, que inclou més de dues-centes accions rellevants entre les pròpies i les que es duen a terme conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme-ACT, la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i la marca Pirineus.
 
El cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme, Juli Alegre, ha explicat que el Pla d’Accions té com a missió liderar la promoció de tot el patrimoni turístic del Pirineu i les Terres de Lleida, tant a escala estatal com internacional, atenent les necessitats de l’oferta i la demanda “amb l’objectiu de posicionar Lleida com una destinació turística de qualitat, responsable, ecològica i innovadora per satisfer les necessitats dels visitants i vetllant pels valors de la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental des del punt de vista de l’oferta i de la demanda”, tal com ja recull el Pla Estratègic 2019-2022 de la Demarcació de Lleida, impulsat pel mateix Patronat de Turisme. Alegre ha afegit també que el Patronat seguirà apostant per la innovació en les formes i els continguts de seves accions promocionals, tant off-line com on-line, per poder arribar als diferents segments de mercat.
 
Les més de dues-centes accions que durà a terme enguany el Patronat de Turisme van destinades a promocionar tota l'oferta de turisme que proposa la demarcació amb productes de natura, turisme actiu i esportiu, cultura, gastronomia, enoturisme, familiar i MICE, a més dels diferents reconeixements mundials que té en l'àmbit patrimonial. 
 
També inclou actuacions per reforçar la internacionalització amb campanyes de relacions públiques en mercats internacionals i la millora de la comunicació a través dels mitjans socials per transmetre els atributs de la destinació turística de Lleida. Així mateix es faran accions destinades a promocionar el turisme esportiu amb motiu de la declaració per part de l’Agència Catalana de Turisme del 2020 com l’Any del Turisme Esportiu. També aquest 2020 es treballarà pel desplegament del Pla Estratègic de Turisme de la demarcació de Lleida, elaborat amb la col•laboració del sector turístic públic i privat del territori. Totes les actuacions previstes estan alineades amb el Pla Estratègic 2019-2020, el qual basa el nou model de gestió de desenvolupament turístic de la demarcació lleidatana en 4 eixos vertebradors, que són l’excel•lència, la responsabilitat social, l’ecologia i la innovació.
 
L’ampli ventall d’accions van destinades, d’una banda, al públic final i, de l’altra, a operadors turístics i als mitjans de comunicació de Catalunya, de la resta de l’Estat i d'àmbit internacional. El Pla d’Accions preveu la participació del Patronat de Turisme en fires i salons de turisme, tant a escala estatal com internacional, en workshops, com també en l’organització de famtrips i presstrips i el desenvolupament de campanyes publicitàries institucionals previstes en els mercats interior, estatal i internacional (aquestes darreres per mitjà dels CPT que depenen de l’Agència Catalana de Turisme).
 
Catalunya continuarà aquest any 2020 com a mercat prioritari seguit de Madrid, el País Basc, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, que seran els principals mercats on es duran a terme bona part de les accions previstes. En l’àmbit internacional, França centrarà les accions de promoció i de suport a la comercialització com a mercat considerat prioritari pel Patronat de Turisme. En un segon nivell s’han planificat accions destinades a captar el públic del Benelux i el Regne Unit. En un tercer esglaó se situa el mercat d’Alemanya, i finalment també es faran accions puntuals a Israel i altres mercats com ara els Països Nòrdics, Itàlia, Portugal, els Països de l’Est, la Xina i la zona d'Àsia-Pacífic.
 

Altres notícies

»Balaguer celebra aquest dissabte el quart mercat setmanal amb parades exclusivament d'alimentació a la plaça del Mercadal

»La comunitat xinesa de Balaguer ha fet entrega aquest divendres a la Paeria de 1.950 mascaretes i 2.200 guants.

»La paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap explica algunes de les actuacions que s'han dut a terme aquesta setmana i les que estan previstes.

»Un total de 40 usuaris de dos residències de Balaguer donen positiu de covid-19. Es tracta de 26 avis de la residència Comtes d'Urgell i 14 de la residència Santa Maria.

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ha atès a dia d'avui una cinquantena de persones, sobretot gent gran, a qui estan subministrant aliments o també productes com butà o pelet

»Balaguer acollirà aquest divendres i dissabte 3 i 4 d'abril una donació de sang. Com a mesura excepcional, cal reservar hora abans d'anar-hi. A més, la Federació Catalana de Donants de Sang ha fet públic un vídeo d'agraïment per l'esforç i l'entrega.

»Les parròquies de Balaguer i comarca busquen solucions 'modernes', per oferir la tradicional benedicció i missa de Rams, aquest diumenge 5 d'abril. Retransmissions per internet o entrega de rams beneïts a domicili són les opcions. 

»L'empresa d'exhibició cinematogràfica lleidatana Circuit Urgellenc, que també gestiona el Cinema Balaguer, inicia la campanya solidària 'I love cine de poble' per fomentar la compra d'entrades anticipades durant el confinament. 

»Un web posa a l'abast de pagesos i ramaders un espai online per promoure la venda a domicili dels seus productes. Creat pel balaguerí Ivan Fustero, proposa un 'mercat virtual' i també mostra informació de 680 mercats de Catalunya

»La Paeria de Balaguer ja ha repartit més d'un miler de mascaretes i n'està confeccionant mil més a través de la Xarxa de Voluntariats. S'han fet arribar a les tres residències de la ciutat i també als treballadors de la paeria que fan serveis essencials.

»La Biblioteca Margarida de Monferrat de Balaguer us recomana en motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil el llibre ‘El taller de nines’

»Des del Forn Inalba de Balaguer s'ha posat a disposició a les seves botigues un kit amb tot el necessari per elaborar una mona de pasqua, amb l'objectiu que cap nen es quedi sense. Es complementa amb un tutorial en vídeo. 


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt