Dijous 22 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

10-03-2020

La distribució alimentària a Catalunya envia un missatge de 'màxima tranquil·litat' sobre el covid-19. Foment Comerç assegura que l'abastiment de productes 'està totalment garantit'.

Foment Comerç, que agrupa les principals patronals de cadenes i empreses de distribució alimentària a Catalunya, ha volgut enviar aquest dimarts un missatge de "màxima tranquil•litat" a la ciutadania davant de "l'alarmisme generat" sobre el menjar als supermercats. "L'abastiment de productes està totalment garantit", afirma Foment Comerç, que reitera que no hi ha "perill" per proveir a la ciutadania d'aliments ni de productes de primera necessitat. De fet, la patronal remarca que el sector de la distribució a Catalunya i Espanya "és un dels més robustos, sòlids i eficients, amb presència en gairebé tots els municipis". 
 
D'altra banda, Foment Comerç fa una "crida a actuar amb normalitat, prudència i racionalitzar la por" per "evitar l'alarmisme".
 
"Tot i la complexitat de la situació derivada del coronavirus, les empreses asseguren que l'abastiment a Catalunya està garantit", afirmen.
 

Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt