Dimarts 31 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

13-03-2020

UGT denuncia que hi ha centres que han convocat al personal i alerta de la 'irresponsabilitat' de fer-ho. El sindicat assegura que escoles privades, concertades i municipals han reunit el personal.

La federació d'UGT d'Educació ha assegurat que té constància que hi ha escoles que durant el matí han convocat el seu personal i ha alertat de la "irresponsabilitat" de no complir strictament les mesures dictades pel Departament. En concret, ha apuntat que hi ha escoles privades, concertades i municipals "que han convocat al seu personal al llarg d'aquest matí, incomplint les instruccions del Departament". En alguns casos, i després de la "insistència" de la UGT, el personal ha tornat a casa. El sindicat ha assegurat que aquestes situacions s'han donat en les escoles bressol de l'Ajuntament de Barcelona i altres municipis. Tot i això, han alertat que encara hi poden haver centres en aquesta situació. 
 
UGT ha afirmat que tot i entendre les dificultats econòmiques derivades del cessament de l'activitat lectiva, és necessari que els centres privats d'ensenyament no reglat i d'adults suspenguin la seva activitat durant quinze dies. "Aquest és el moment de posar la salut i el benestar de treballadors i alumnes per davant de qualsevol altra consideració", ha apuntat el sindicat.
 
D'altra banda, també tenen constància que hi ha centres privats que mantenen les jornades de portes obertes per aquest cap de setmana i per això ha exigit la seva suspensió immediata perquè "són un evident focus de contagi per a les famílies".
 

Altres notícies

»Un total de 26 persones, 21 d'elles positives, estan aïllades a la residència Comtes d'Urgell de Balaguer a causa d'un brot de coronavirus. La Paeria ha sol·licitat a la Subdelegació del Govern una desinfecció interior de la residencia

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt