Dimarts 31 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

15-03-2020

Els empleats públics que no prestin serveis bàsics i estratègics no hauran d'anar a treballar i rebran el 100% del sou. Els assalariats que formin part del pla de contingència podran teletreballar

El conseller Jordi Puigneró ha signat aquest matí una resolució per garantir els serveis bàsics i estratègics i restringir la mobilitat del personal al servei de l'Administració de la Generalitat

 Així, s’estableixen que:

  • Els empleats públics que no prestin serveis bàsics i estratègics, se’ls concedeix un permís de deure inexcusable de caràcter públic – en compliment de la instrucció de les autoritats sanitàries - perquè restin a casa seva. Aquests treballadors hauran de restar a casa seva i percebran el 100% del seu sou.
  • Així mateix, es concediran permisos per deures inexcusables de caràcter públic als empleats públics que presten serveis en centres de treball tancats.
  • Aquests permisos es concediran també als empleats públics amb alteració del sistema immunitari o malalties cròniques (cardiovasculars, hipertensió, pulmonar, renal, diabetis, entre d’altres), obesitat mòrbida i empleades embarassades.
  • Per la resta de treballadors que formen part del pla de contingència dels departaments on es concreten els serveis públics bàsics i estratègics, treballaran amb caràcter preferent en la modalitat de Cada departament haurà de comunicar a cadascun dels seus treballadors i treballadores si formen part del pla de contingència i, per tant, si poden treballar des de casa.
  • També s’habilita el teletreball per aquests empleats públics del pla de contingència que tinguin fills o filles menors de 16 anys o persones dependents a càrrec.

En cas que el seu lloc de feina no sigui teletreballable, s’habilitaran altres mecanismes de flexibilitat horària o torns recuperables en els propers 12 mesos.  

Teletreball

La modalitat de teletreball és voluntària i, per tant, caldrà demanar-la al cap de la unitat que l’haurà d’acceptar. Les persones que teletreballen, reben material formatiu sobre treball en mobilitat i ciberseguretat.

 

Altres notícies

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.

»El paer en cap de Balaguer ha fet avui a Ràdio Balaguer un repàs d'alguns dels temes que preocupen a la ciutat per la situació de la pandèmia de la COVID-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt