Dijous 09 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

15-03-2020

Els empleats públics que no prestin serveis bàsics i estratègics no hauran d'anar a treballar i rebran el 100% del sou. Els assalariats que formin part del pla de contingència podran teletreballar

El conseller Jordi Puigneró ha signat aquest matí una resolució per garantir els serveis bàsics i estratègics i restringir la mobilitat del personal al servei de l'Administració de la Generalitat

 Així, s’estableixen que:

  • Els empleats públics que no prestin serveis bàsics i estratègics, se’ls concedeix un permís de deure inexcusable de caràcter públic – en compliment de la instrucció de les autoritats sanitàries - perquè restin a casa seva. Aquests treballadors hauran de restar a casa seva i percebran el 100% del seu sou.
  • Així mateix, es concediran permisos per deures inexcusables de caràcter públic als empleats públics que presten serveis en centres de treball tancats.
  • Aquests permisos es concediran també als empleats públics amb alteració del sistema immunitari o malalties cròniques (cardiovasculars, hipertensió, pulmonar, renal, diabetis, entre d’altres), obesitat mòrbida i empleades embarassades.
  • Per la resta de treballadors que formen part del pla de contingència dels departaments on es concreten els serveis públics bàsics i estratègics, treballaran amb caràcter preferent en la modalitat de Cada departament haurà de comunicar a cadascun dels seus treballadors i treballadores si formen part del pla de contingència i, per tant, si poden treballar des de casa.
  • També s’habilita el teletreball per aquests empleats públics del pla de contingència que tinguin fills o filles menors de 16 anys o persones dependents a càrrec.

En cas que el seu lloc de feina no sigui teletreballable, s’habilitaran altres mecanismes de flexibilitat horària o torns recuperables en els propers 12 mesos.  

Teletreball

La modalitat de teletreball és voluntària i, per tant, caldrà demanar-la al cap de la unitat que l’haurà d’acceptar. Les persones que teletreballen, reben material formatiu sobre treball en mobilitat i ciberseguretat.

 

Altres notícies

»Balaguer farà el dilluns 13 de juliol un acte d'agraïment als voluntaris i voluntàries que durant el confinament van fer tasques per ajudar la ciutadania més vulnerable. L'esdeveniment tindrà lloc a la plaça Comtes d'Urgell a les 20.30h. 

»La Paeria de Balaguer portarà a aprovació en el ple ordinari d'aquest mes de juliol el pressupost 2020. Els comptes ascendeixen a uns 17 milions d'euros i contemplen la petició d'un préstec per valor d'1,6 milions

»Fins a 20 joves entre 18 i 29 anys participaran al camp de treball 'Bultra'20', que es farà aquest agost a Balaguer sota l'organització de Joventut i Ascalfo. Els joves arranjaran el camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. 

»Troba-ho a Balaguer. La Paeria presenta la campanya per reactivar el comerç i serveis locals.  A més de la campanya comunicativa, s'ha creat un assistent virtual i un directori per apropar tota l'oferta comercial, empresarial i de serveis a la ciutadania.

»Els Agents Rurals troben dues llúdrigues mortes per atropellament, una d'elles a Balaguer. Fan una crida als conductors a extremar les precaucions i minimitzar els atropellaments a la fauna salvatge.

»Aquest dimecres tornen els monòlegs a la plaça del teatre de Balaguer dins de la programació d’estiu d’activitats d’oci programades per la Paeria. El monòleg d’avui serà protagonitzat per Toni Cano.

»Balaguer dona avui el tret de sortida a les activitats d'estiu programades per les àrees de Joventut i Esports  de la Paeria. El grup Surprise actua a les 9 de la nit a la plaça del teatre en el marc del cicle Música i Tapes

»Circuit Urgellenc es planteja no reprendre la projecció de cinema comercial a Balaguer per manca de rendibilitat i a l'espera de com evolucioni la pandèmia

»Càritas d'Urgell organitza el projecte d'acompanyament a nens, nenes i joves durant els mesos d'estiu, tot i la situació d'excepcionalitat del Covid-19. 14 alumnes es beneficien aquest dies del reforç educatiu. 

»Balaguer inaugura aquest divendres 10 de juliol la nova zona solàrium de la piscina del poliesportiu. Es farà amb el concert de Marina and Marta i hi haurà servei de tapes i entrepans. L'aforament serà limitat.

»Les piscines municipals de Balaguer preparen per al cap de setmana la 27a edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple. Tota la recaptació dels dies 11 i 12 de juliol es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple.

»L’Àrea de joventut de la paeria de Balaguer dona el tret d’inici a les activitats d’oci aquest dimarts 7 de juliol amb l’actuació del grup 'Surprise' al Música i Tapes. El concert començarà a les 9 de la nit a la plaça del Teatre.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt