Dimarts 31 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

16-03-2020

La crisi del coronavirius impulsa l'audiència televisiva a un rècord històric amb un consum per individu de 335 minuts. El consum de mitjana de televisió per individu se situa a Catalunya en 307 minuts dissabte i 305 diumenge

La crisi del coronavirius ha impulsat l'audiència televisiva a un "rècord històric" amb un consum de mitjana per individu de 318 minuts dissabte i 335 minuts diumenge. Així mateix, entre dissabte i diumenge el consum de mitjana per espectador estava al voltant dels 400 minuts i amb 35 milions espanyols que han mirat en algun moment per dia la televisió arran la crisi. Segons un informe de GECA, a partir de dades de Kantar Media, de l'impacte de la "crisi del coronavirus" en el consum televisiu, a Catalunya el consum de mitjana de televisió per individu va passar del divendres passat amb 255 minuts, a dissabte amb 307 minuts i el diumenge a 305. L'informe diferència entre un individu, que no inclou segones residències, i un espectador.
Segons les dades de GECA, el dissabte l'audiència mitjana d'espectadors va ser de 10 milions i la xifra d'audiència acumulada un total de 34 milions. El consum de mitjana per espanyol va ser de 318 minuts i per espectador de 398. El minut amb més audiència va ser poc abans de dos quarts de deu amb gairebé 23 milions d'espectadors, quan el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va declarar l'estat d'alarma i l'emissió més vista va ser 'la Sexta Noticias 20h' amb 3,9 milions d'espectadors.
 
El diumenge l'audiència mitjana va augmentar fins als 10,5 milions d'espectadors amb una audiència acumulada al dia de 35,2 milions amb un consum de mitjana per espanyol de 335 minuts i un consum mitjà per espectador de 414. El minut amb més audiència va ser poc després de dos quarts de deu amb 22,9 milions d'espectadors, quan van comparèixer els quatre ministres encarregats de coordinar la crisi, i l'emissió més vista del dia va ser 'Antena 3 Notícias 1FDS' amb 3,1 milions.
 

Altres notícies

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.

»El paer en cap de Balaguer ha fet avui a Ràdio Balaguer un repàs d'alguns dels temes que preocupen a la ciutat per la situació de la pandèmia de la COVID-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt