Diumenge 09 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

19-03-2020

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) alerta que no s’està aprofitant el 100% de les capacitats de la Infermeria i que el material sanitari i els Equips de Protecció Individual (EPI) no acaben d’arribar

Montserrat Gea, presidenta de les Infermeres de Lleida alça la veu per denunciar les condicions en què està treballant el personal d’Infermeria. “O arriben els recursos als centres crítics o farem de la sanitat el primer focus de contagi. Cal que el material es lliuri als centres de salut o ens serà molt difícil lluitar contra el COVID19”, manifesta Gea que informa que, encara avui, hi ha infermeres que no han estat contractades el 100% de la jornada.
 
El COILL denúncia la manca de material sanitari que pateixen els hospitals, els Centres d’Atenció Primària (CAP), les àrees d’Atenció Geriàtrica i Sociosanitària, els Serveis d’Emergències Extrahospitalaris (SEM) o, fins i tot, els equipaments funeraris.
 
“La primera línia de l’Atenció Sanitària està al límit i ni tan sols comptem amb els Equips de Protecció Individual (EPI) suficients. No podem acabar els torns a l’expectativa de quantes infermeres i infermers cauran avui”, ha explicat Gea.
 
La presidenta del COILL també ha tingut unes paraules per agrair la responsabilitat que està demostrant la ciutadania amb un confinament voluntari i quasi immediat, “una postura que mereix una resposta a l’alçada”, ha dit.
 
 

Altres notícies

»Balaguer ha celebrat la tradicional Festa dels Anissets de Sant Domènec. Enguany sense missa i amb un concert de sardanes.

»Balaguer recupera les activitats previstes per la setmana vinent, música, monòlegs, zumba i cinema a la fresca, després que les dades del Procicat es mostrin estables. Així i tot la paeria crida a no abaixar la guàrdia. 

»Finalitza el 26è Mercat de les Rebaixes d'estiu de Balaguer amb la satisfacció dels comerciants tot i que l'afluència de clients no ha estat com la d'altres edicions. Tots ells, però, han estat molt respectuosos amb les normes de seguretat.

»El paer en cap de Balaguer considera la proposta de transferir a l'Estat el superàvit dels ajuntaments una barbaritat i un atac a l'autonomia municipal. Quim Torra anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha celebrat aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

»El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»L'àrea de Medi Ambient de la paeria ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d'il·luminació del camp de futbol de Balaguer. S'han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l'època d'aniament.

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt