Dijous 09 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

19-03-2020

CCOO denuncia manca de mascaretes i guants als serveis bàsics estratègics de la Generalitat

CCOO denuncia que "l'administració no garanteix el subministrament de mascaretes i guants per al personal dels serveis bàsics i estratègics de la Generalitat". Segons el sindicat, hi ha "molts serveis que tenen mancances de material de protecció". El sindicat diu que la falta d'equips de protecció individual (EPI) fa més difícil la protecció individual i la lluita contra el contagi entre el personal, especialment en els centres de treball on cal presència física. CCOO diu que encara que hi ha personal que no té contacte estret amb casos de covid-19, ha de tractar amb ciutadans, com els Bombers, el personal de salvament, el de presons i justícia juvenil, de centres d'acollida, els residencials de la DGAIA o els d'atenció a la gent gran.


Altres notícies

»Els Serveis Socials de la Noguera organitzen del 14 al 21 d'abril una campanya de recollida d'aliments per fer front a l'augment de sol·licituds d'ajuda al Banc dels aliments de la Noguera, en motiu de la situació actual. 

»L’Àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer segueix amb la seva activitat. En les últimes setmanes 9 persones desocupades participants dels programes d’orientació han aconseguit un lloc de treball.

»Una alumna de 9 anys de l'Escola de Música de Balaguer crea un rap pel coronavirus 'Fora coronavirus'.

»El sector del comerç de Balaguer demana a la Paeria que faci un gest i allargui els terminis de pagament d'impostos i taxes com l'aigua o les escombraries.

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre ‘Les flors perdudes de l’Alice Hart’, de Holly Ringland. Empúries, 2019

»Aquesta tarda a les 18.10 TVE2 emet el documental 'Les bruixes porten dol', una part del qual està gravat a Balaguer. Al llarg de 60 minuts es fa el recorregut i la reflexió històrica i actualitzada del fenomen de la bruixeria a Catalunya. 

»Balaguer se suma a la campanya 'Establiment segur contra la violència masclista'. Des de la Paeria de Balaguer s'ha contactat amb diferents comerços de la ciutat per tirar endavant la iniciativa

»La residència d'Anglesola acollirà 11 pacients estables i sans de l'hospital sociosanitari de Balaguer, segons explica aquest dimecres Comarques de Ponent. 

»La Biblioteca recorda als seus usuaris que els llibres i materials en préstec disposen d'una nova data de renovació, i no cal tornar-los fins al dia 4 de maig. 

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Història de l'art en 21 gats, de Diana Vowles. Publicat per l’editorial Mediterrània, 2019. Per a infants a partir de 8 anys

»El Servei Educatiu de la Noguera publica a la seva web, un recull de recursos i materials adreçats a les famílies i docents, per gestionar millor el confinament amb els infants. 

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura de la Novel·la, Banderes dels altres, de SANTAEULÀLIA, J.N


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt