Dimarts 31 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

22-03-2020

La CGT avisa que el confinament de la població 'no té sentit' si no es tanca els centres de treball no essencials. El sindicat envia una nova carta a la ministra de Treball on reitera que cal tancar totes els centres no imprescindibles

La CGT ha avisat que el confinament de la població "no té sentit" si no es tanca tots els centres de treball no essencials perquè "es permet a milers de persones desplaçar-se per fer activitats prescindibles". El sindicat ha enviat una nova carta a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, per reiterar la seva crida a tancar tots els centres i unitats productives "que no siguin fonamentals per a la salut i vida de les persones". "S'està exposant a un risc innecessari a molts treballadors", ha assegurat el sindicat en un comunicat, on han remarcat que la majoria d'empleats s'han de moure en transport públic "on no s'aconsegueix complir amb les recomanacions sanitàries". 

A més, també remarquen que "s'ha incomplert la llei" pel que fa als drets laborals de les plantilles, i assenyalen que en molts centres es treballa sense protecció o sense mantenir les distàncies mínimes de seguretat entre el personal.

El sindicat també retreu que algunes empreses "facin cas omís" de la necessitat d'implantar el teletreball on sigui possible i lamenten que això obliga les plantilles "a jugar-se la salut".

La CGT també ha aprofitat la missiva per reclamar equips de protecció individual per a qui hagi d'atendre les línies d'atenció telefònica d'emergències i una major atenció al personal de la sanitat pública.


Altres notícies

»Aquest dimarts a les 9h i a les 20h recuperem un dels programes de la temporada del programa Va de Llibres de Ràdio Balaguer amb una entrevista a l'escriptor David Marín que ens parlarà de la novel·la Appletown

»La Paeria de Balaguer emet un comunicat per informar a la ciutadania després de les informacions aparegudes a les xarxes referents a un brot de coronavirus a la Residència Comtes d'Urgell

»La Paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap emplaça a la ciutadania a ser responsables i seguir el confinament. A Balaguer són 57 els afectats i cal ser prudents per evitar un major contagi.  

»60 persones s'inscriuen a la Xarxa de Voluntariats de Balaguer. La Xarxa ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense i al CAP de Balaguer. 

»El CEI de Balaguer posa a disposició d'empreses, autònoms i comerç en general, l'adreça info_cei@balaguer.cat per resoldre els dubtes relacionats amb les ajudes i mesures per la situació actual per la pandèmia de la COVID-19.

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.

»El paer en cap de Balaguer ha fet avui a Ràdio Balaguer un repàs d'alguns dels temes que preocupen a la ciutat per la situació de la pandèmia de la COVID-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt