Dimarts 26 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

27-03-2020

PIMEC aplica una moratòria de les quotes als seus socis i informa que porta ateses 4.000 consultes telefòniques de 3.650 empreses

 

PIMEC ha decidit aplicar una moratòria de les factures per les quotes emeses els pròxims mesos d’abril i maig als seus socis. Aquesta mesura ha estat aprovada recentment pel Comitè Executiu de l’entitat davant la crisi sanitària i econòmica causada pels efectes del Covid-19. Així mateix, la patronal espera que les administracions públiques facin gestos semblants amb l’objectiu de millorar la liquiditat de les empreses.

 

Des del mateix dia 15 de març l’entitat ha establert un ampli protocol d’atenció a empreses i autònoms, tot ampliant els horaris, caps de setmana inclosos, actualitzant constantment la informació de la pàgina web de PIMEC, i atenent les trucades al telèfon creat per ajudar pimes i autònoms 936 061 500 (no socis) o el 93 496 45 00 (socis). L’entitat destaca les següents xifres des del dia 12 de març fins avui:

 

S’han triplicat les visites diàries a la web respecte del tràfic habitual anterior al Covid19, arribant a prop de 66.000 usuaris.

 

S’han atès més de 4.000 consultes telefòniques, inclosos els caps de setmana, de 3.650 empreses.

 

S’han rebut 550 consultes a través de la web creada especialment per a l’ocasió.

 

S’ha informat diàriament a més de 22.000 contactes a través dels butlletins. 

 

L’impacte a través de les xarxes socials s’estima en 70.000 usuaris.

 

S’han ofert 24 cursos gratuïts a través d’Instagram Live, amb un total de 1.500 assistents i quasi 5.000 interessats en el perfil.

Alhora, PIMEC ha intensificat les seves relacions amb les diferents administracions locals, autonòmica, estatal i europea, per tal de reclamar mesures urgents i ambicioses a l’alçada de les greus circumstàncies del moment. La patronal vol destacar, també, que col·labora estretament amb el Departament de Salut i els col·lectius del món sanitari, per tal de respondre al repte del proveïment de material sanitari i que, com a patronal més representativa, ha centrat la seva tasca en l’ajut i el suport a les pimes i els autònoms de Catalunya.


Altres notícies

»La Paeria comença el repartiment de les pilones o barreres tipus New Jersey destinades a delimitar els espais destinats a les terrasses de bars i restaurants.

»Càritas d'Urgell porta UN SOMRIURE a les Residències, Hospital Hestia i CAP de Balaguer.

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Els afamats i els tips, de VERMES, Timur. Editat per Columna, 2019

»La programació del Juliol de Música i Poesia es redueix pel coronavirus a un únic concert. La cita serà el dissabte 25 de juliol a l’exterior del monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses

»La Paeria de Balaguer treballa per tenir-ho tot a punt i poder obrir les piscines municipals d'estiu si l'evolució de la pandèmia ho acaba permetent. Hi haurà limitacions en l'aforament d'usuaris i torns per accedir-hi

»La ciutat Balaguer ha posat aquest dilluns a disposició de la ciutadania nous espais oberts per a la pràctica esportiva individual, l’espai de fitness, la pista de skate... i seguir, així, cap a la desescalada

»L'Institut Almatà de Balaguer ofereix aquesta setmana jornades virtuals de portes obertes. Seran dilluns, dimarts i dimecres, en funció del cicle formatiu que s'esculli i per assistir-hi cal cita prèvia. 

»L'Escola Municipal de Música de Balaguer comença aquest dilluns 25 de maig la preinscripció pel curs vinent. Les sol·licituds es poden fer de forma telemàtica a l'oficina virtual de la paeria, on es podrà trobar el formulari de preinscripció.

»Swing Noguera organitza una ballada de swing aquest dimarts 26 de maig, a les 8 del vespre, a la plaça del Mercadal de Balaguer. Ho farà coincidint amb l'aniversari del naixement del ballarí i coreograf Frankie Manning.

»Fins aquest diumenge dia 24 es pot participar al SCAPE ROOM digital organitzat pel Museu de la Noguera per salvar els museus de tot el país. Els participants que el superin optaran a premis.

»El Club Futbol Balaguer presenta David Biosca com a nou entrenador del primer equip. El tècnic de Mollerussa passa de dirigir al juvenil del Mollerussa 'Balaguer és un dels històrics i espero estar a alçada'.

»El proper dilluns Balaguer posarà en marxa en la fase 1 alguns espais confinats per a la practica esportiva individual.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt