Dijous 28 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

06-05-2020

La Diputació de Lleida compra un equip d'ozó per facilitar la desinfecció del parc mòbil de la institució.

El gas ozó està considerat com el desinfectant més eficient per a microorganismes, segons l’Organització Mundial de la Salut

La Diputació de Lleida ha comprat un canó d’ozó per procedir a la desinfecció dels vehicles que formen part del Parc Mòbil. L’ozó, un gas compost per 3 àtoms d’oxigen, és el desinfectant més eficient per a tot tipus de microorganismes, segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i es mostra particularment eficaç en petits espais, com són els interiors dels vehicles.

 

L’equip, que és portàtil, dona servei als més de 30 vehicles oficials de la Diputació, entre turismes i vehicles de servei, que realitzen les seves tasques per als diferents departaments de la institució.

 

Cal destacar que l’ozó, per ser un gas, té la capacitat de penetrar i ocupar tot l’espai de difícil accés per difusió, fet que representa un gran avantatge respecte d’altres desinfectants. L’ampli espectre d’acció de l’ozó com a desinfectant resulta d’especial rellevància, ja que els virus transmissors de malalties víriques més o menys greus poden transferir-se des d’un hoste humà a superfícies d’on no són eliminats amb els tractaments convencionals de desinfecció.

 

El personal de la Diputació directament implicat ha estat convenientment format per procedir a la desinfecció de cada vehicle una vegada que ha estat utilitzat, deixant-lo preparat per al següent conductor.

 

Un altre segon equip de desinfecció d’ozó es destinarà a fer el mateix servei a les dependències dels diferents edificis de la Diputació de Lleida.

 


Altres notícies

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, L’esqueix de carn, de LANÇON, Philippe. Editat per Angle

»L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Balaguer preveu obrir inscripcions la segona quinzena de juny. Aquesta setmana s'acabarà l'enquesta entre els alumnes del curs actual per poder fer la reserva de places. 

»La Paeria de Balaguer publicarà a finals de juny un llibret on s'inclouran totes les activitats d'estiu que se celebraran a Balaguer fins al mes de setembre

»La Paeria de Balaguer treballa en el disseny d'un Pla Estratègic Cultural per definir les línies mestres de com ha de ser la ciutat a nivell cultural els propers 15 anys.

»Creu Roja entrega un lot de berenar als infants amb seguiment, gràcies a Actel i Villart Logístic. L'entitat ho fa habitualment durant el curs escolar i gràcies a aquest donatius ho ha pogut realitzar ara de forma excepcional. 

»La Paeria de Balaguer dona resposta a la crisi ocupacional provocada per la COVID-19 i millora el servei de borsa de treball de l'Àrea d'Ocupació

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Nou illes al nord, de BATET, Mònica. Editat per Més llibres, 2019

»El Museu de la Noguera publica un nou vídeo de la Maria Bullfarines dedicat al desconfinament. En clau d'humor, la Maria dona una sèrie de consells per gaudir del retorn a la vida social, sense oblidar les mesures de seguretat. 

»Un centenar de biblioteques públiques reactiven el servei de préstec amb cita prèvia. A Balaguer, la biblioteca municipal el reactivarà el proper dilluns 1 de juny i el servei es prestarà a la planta baixa de l'edifici

»La Paeria de Balaguer farà pública a finals d'aquesta setmana una nova agenda extraordinària en què es detallaran els actes previstos per aquest mes de juny. L'agenda es distribuirà a través de les xarxes socials.

»La companyia Íntims Produccions durà a terme l'assaig del seu darrer espectacle al Teatre de Balaguer. Serà durant la segona quinzena del mes d'agost i la iniciativa forma part del Pla de Suport a la Creació de Fira Tàrrega

»La Paeria de Balaguer es reuneix amb els paradistes del mercat setmanal que no són del sector de l'alimentació per posar damunt la taula les pautes a seguir en funció de com evolucioni la pandèmia de la covid-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt