Dijous 28 de Maig
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

08-05-2020

Treball amplia la informació sobre els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació amb dades d'afectació de tots els municipis de Catalunya.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha ampliat la informació sobre els Expedients de Regulació Temporals d’Ocupació (ERTO) amb dades de l’afectació de cada municipi de Catalunya.

La informació per localitats, que s’actualizarà cada mes, es pot consultar al web de l’Observatori del Treball i Model Productiu http://observatoritreball.gencat.cat/ca/inici conjuntament amb la resta d’informació sobre ERTO que es renova diàriament.

Així mateix, amb l’eina d’instamaps.cat, l’Observatori del Treball incorpora al seu web dos mapes interactius que permeten a la persona usuària obtenir informació sobre l’afectació dels ERTO als municipis catalans.
http://observatoritreball.gencat.cat/ca/ambits_tematics/relacions_laborals_qualitat_treball/relacions_laborals/mapes_erto/

En concret, la informació gràfica disponible és la del nombre i tipus d’ERTO registrats i el nombre de persones afectades.

Els mapes interactius és una eina de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya que el Departament de Treball utilitza per facilitar una informació detallada de l’afectació dels ERTO a cada municipi de Catalunya.

L’ampliació d’aquesta informació a l’àmbit municipal és un pas més fet pel Departament que, diàriament, actualitza la informació dels ERTO registrats a Catalunya, mitjançant l’Observatori del Treball i Model Productiu.

Des de l’inici de la crisi sanitària i l’afectació a l’àmbit laboral, es poden consultar el web de l’Observatori les dades del nombre d’ERTO registrats, els tipus d’ERTO, el nombre de persones afectades, així com les divisions i activitats econòmiques dels ERTO i l’afectació per territoris com demarcacions i comarques.


Altres notícies

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, L’esqueix de carn, de LANÇON, Philippe. Editat per Angle

»L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Balaguer preveu obrir inscripcions la segona quinzena de juny. Aquesta setmana s'acabarà l'enquesta entre els alumnes del curs actual per poder fer la reserva de places. 

»La Paeria de Balaguer publicarà a finals de juny un llibret on s'inclouran totes les activitats d'estiu que se celebraran a Balaguer fins al mes de setembre

»La Paeria de Balaguer treballa en el disseny d'un Pla Estratègic Cultural per definir les línies mestres de com ha de ser la ciutat a nivell cultural els propers 15 anys.

»Creu Roja entrega un lot de berenar als infants amb seguiment, gràcies a Actel i Villart Logístic. L'entitat ho fa habitualment durant el curs escolar i gràcies a aquest donatius ho ha pogut realitzar ara de forma excepcional. 

»La Paeria de Balaguer dona resposta a la crisi ocupacional provocada per la COVID-19 i millora el servei de borsa de treball de l'Àrea d'Ocupació

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Nou illes al nord, de BATET, Mònica. Editat per Més llibres, 2019

»El Museu de la Noguera publica un nou vídeo de la Maria Bullfarines dedicat al desconfinament. En clau d'humor, la Maria dona una sèrie de consells per gaudir del retorn a la vida social, sense oblidar les mesures de seguretat. 

»Un centenar de biblioteques públiques reactiven el servei de préstec amb cita prèvia. A Balaguer, la biblioteca municipal el reactivarà el proper dilluns 1 de juny i el servei es prestarà a la planta baixa de l'edifici

»La Paeria de Balaguer farà pública a finals d'aquesta setmana una nova agenda extraordinària en què es detallaran els actes previstos per aquest mes de juny. L'agenda es distribuirà a través de les xarxes socials.

»La companyia Íntims Produccions durà a terme l'assaig del seu darrer espectacle al Teatre de Balaguer. Serà durant la segona quinzena del mes d'agost i la iniciativa forma part del Pla de Suport a la Creació de Fira Tàrrega

»La Paeria de Balaguer es reuneix amb els paradistes del mercat setmanal que no són del sector de l'alimentació per posar damunt la taula les pautes a seguir en funció de com evolucioni la pandèmia de la covid-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt