Dimecres 05 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

21-05-2020

Infermeres de Lleida reforça en Pla Formatiu on line amb subscripció gratuïta per totes les col·legiades

Una iniciativa estratègica del COILL per mantenir el nivell formatiu davant la pressió assistencial, les restriccions a la convocatòria de cursos en sala i l’impacte de la COVID19 en totes les àrees de la cura infermera

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) fa un pas endavant en l’excel·lència infermera i, a partir del 15 de juny, oferirà l’accés gratuït al portal digital SalusOne.

 

Així ho ha anunciat l’ens col·legial després de l’acord amb Prescripció Infermera SL –agent desenvolupador de la plataforma– per activar la subscripció de totes les infermeres i infermers col·legiats de Lleida al servei SalusOne Premium Plus. El conveni té per objectiu intensificar el Pla Formatiu de l’entitat i promocionar les noves tecnologies com a eina d’aprenentatge. Una iniciativa estratègica tenint en compte la situació actual en què la pressió assistencial és molt alta i complica la disponibilitat, les restriccions a la convocatòria de cursos en sala es perllonga en el temps i la COVID19 esquitxa totes les àrees de la cura infermera.

 

Per accedir a la plataforma es pot fer a través del web (https://www.salusone.app/) o prèvia descàrrega de l’app en versions Android i Apple. Un acurat contingut amb serveis i cursos amb una metodologia que permet des d’un aprenentatge ràpid i diari –amb una selecció de més de 2.000 píndoles d’informació sobre temes d’interès– a programes formatius de llarga durada.

 

Més sobre SalusOne

SalusOne Infermeria és un projecte que vol impulsar el coneixement i facilitar el seu treball, ajudant els professionals en la seva presa de decisions, per aconseguir unes cures basades en evidències científiques.

 

La plataforma ha estat desenvolupada i validada per professionals de la Infermeria i inclou un sistema de recollida de feedback dels usuaris amb la finalitat de detectar possibles errors en el seu ús i millorar l’aplicació de manera contínua.

 

Entre les seves funcionalitats:

 

• Pregunta

Per consultar dubtes que són resolts en primera instància per un chatbot que actua sobre una base de dades de coneixement científic i també les deriva a un equip d’experts que responen de forma diferida aportant les millors evidències científiques.

 

• Explora

Apartat amb diferents calculadores científiques, biblioteca audiovisual, casos clínics, plans de cures i guies de consulta professional.

 

• Aprèn

Continguts en format audiovisual sobre temes d’interès associats a un algoritme d’aprenentatge personalitzat.

 

• Forma’t

Més de 60 cursos acreditats de formació continuada.


Altres notícies

»La Paeria de Balaguer aprova de forma inicial el Reglament del Registre d'entitats. El registre ha de permetre tenir una radiografia de l'associacionisme de la capital i potenciar la seva participació ciutadana.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»Un vehicle s'ha incendiat aquest migdia al Carrer de la Banqueta de Balaguer, provocant una gran columna de fum i l'acumulació de curiosos. El bombers han extingit el foc. 

»Creu Roja busca informadors i informadores d'oci nocturn per sensibilitzar el jovent en les mesures de prevenció per la Covid-19 a Balaguer, Lleida, Tàrrega, Mollerussa i Alcarràs. 

»El Monestir de Santa Maria de les Franqueses serà escenari del 13 al 16 d’agost de l’obra de teatre Adreça desconeguda de Kressmann Taylor en memòria de Josep M. Llobet

»El grup municipal de la CUP acusa l'equip de govern d'ERC de no treballar per una reactivació real de l'economia a la ciutat i d'incomplir els acords socials que van pactar les dues formacions per aprovar els comptes del 2018.

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer confecciona un total de 1.500 gorres, 2.200 parells de peücs, 3.000 mascaretes i 3.800 bates. Ara es busquen nous voluntaris per ajudar les persones de risc i altres per informar sobre les mesures de protecció.

»La Paeria de Balaguer ajorna una setmana més l'agenda d'activitats, després de conèixer les noves mesures del Govern, que prorroga 15 dies les mesures sanitàries per a les comarques de la Noguera i el Segrià.

»Aquest cap de setmana ha tancat l'històric restaurant Cal Pepito, de la plaça del Mercadal de Balaguer, després de 113 anys d'història. 

»Un aparatós accident de trànsit va sorprendre aquest diumenge als veïns del carrer Joan Miró de Balaguer. Un vehicle va impactar contra els cotxes estacionats i va acabar bolcat. 

»La Paeria de Balaguer potenciarà els Espais verds i històrics de la ciutat. La zona del Barranc dels rucs, una de les més deteriorades de la ciutat pels abocaments descontrolats de residus, primera actuació de la campanya.

»La Paeria de Balaguer ha informat a les xarxes, que ajorna una setmana més l'agenda d'activitats, després de conèixer les noves mesures del govern, que pròrroga 15 dies les mesures sanitàries per a la comarca de la Noguera i el Segrià


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt