Dilluns 21 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

05-08-2020

Pimec demana plans per reobrir el lleure infantil i avisa de les dificultats de les empreses del sector.. La patronal subratlla que el sector dona feina a 8.000 persones

La patronal Pimec ha demanat plans de reobertura del lleure infantil davant la dificultat de les petites i mitjanes empreses del sector, que dona feina a 8.000 persones que treballen per compte aliè o són autònoms. En aquest sentit, Pimec subratlla que representen "el triple de Nissan". El sector –en el qual s'hi troben els responsables d'atraccions infantils, castells inflables i els parcs i els centres recreatius infantils- ha mantingut darrerament algunes reunions amb la Generalitat. En un comunicat, la patronal lamenta que el sector no ha rebut "les atencions que mereixen" i que ha hagut de recórrer a les manifestacions, com les darreres a la Plaça Sant Jaume o una marxa lenta divendres passat.

Pimec ha defensat que els col·lectius han adoptat mesures d'higiene excepcionals per poder reprendre l'activitat però que en canvi no han rebut el vistiplau del Procicat. Per aquest motiu, ha demanat que les associacions i la Generalitat intensifiquin el diàleg i accelerin els tràmits per poder reobrirles activitats. 

En les diferents trobades, els empresaris d’aquest sector han recordat que no s’ha produït cap cas de contagi de Covid-19 a les seves instal·lacions, ni a Catalunya ni enlloc de l’Estat, i que la recerca mèdica més recent sobre aquest virus i els infants demostra que no són més transmissors que els adults i que la seva càrrega vírica és menor. A més, els representants d’aquestes pimes destaquen que per les atraccions, inflables i centres de lleure passen anualment uns 3 milions de nens a Catalunya, fet pel qual consideren que la seva reobertura alleugeriria la tensió entre els infants.


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt