Dijous 24 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

08-08-2020

Protecció Civil manté l'alerta per onada de calor amb màximes que fregaran els 40ºC a Ponent Les temperatures extremes s'estendran aquest dissabte a zones de la Catalunya central i del Prepirineu

Protecció Civil de la Generalitat manté l'alerta per onada de calor amb màximes que fregaran els 40ºC a Ponent per tercer dia consecutiu. En paral·lel, les temperatures extremes s'estendran aquest dissabte a d'altres zones de la Catalunya central i del Prepirineu occidental i central. A les 13 hores, ja es registren màximes de 37,1ºC a el Canós (Segarra), 37ºC a Tàrrega (Urgell) i Oliola (Noguera), 36,8ºC a Torroja de Priorat o 36,1ºC a Organyà (Alt Urgell), segons dades de les estacions automàtiques del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Ahir divendres la màxima de Catalunya van ser els 39,1ºC de Lleida-la Femosa. El Departament de Salut igualment manté el pla d'actuació per prevenir els efectes de l'onada de calor sobre la salut. 

Protecció Civil demana als ajuntaments que es prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús i es tingui especial vigilància de les persones majors de 75 anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a l'aire lliure (incloses les activitats laborals) i persones amb malalties cròniques. També es recomana als ajuntaments que -si han de condicionar els espais i atesa la situació de pandèmia per coronavirus- ho facin tenint en compte les mesures sanitàries i de seguretat pertinents (distància de seguretat, ús de mascareta i disposició de gel hidroalcohòlic).

  •  

 


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt