Dilluns 21 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

14-08-2020

El Departament d'Empresa i Coneixement llanša un nou servei d'atenciˇ online per a turistes

Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Turisme (DGT), llança l'Oficina de Turisme Virtual de Catalunya. Aquest nou servei personalitzat trasllada a l'entorn digital el servei que la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya ja ofereix presencialment.

A través d'un aplicatiu de xat en directe ubicat al web de promoció turística de la Generalitat de Catalunya (http://www.catalunya.com), els usuaris poden fer consultes, ampliar informació i resoldre dubtes sobre qualsevol experiència turística de la destinació en un espai gestionat per un equip de 35 informadors de la Direcció General de Turisme.

A més a més, la mateixa eina permet atendre les consultes per videoconferència per rebre exactament la mateixa atenció que trobarien presencialment al taulell de qualsevol de les 5 oficines de la xarxa. Mitjançant cita prèvia sol·licitada a través del xat de l'eina, l'informador i l'usuari poden acordar una data per realitzar la trobada online. El personal de la Xarxa d'Oficines de Turisme prepararà la documentació personalitzada prèviament amb els interessos del turista i la facilitarà durant la videoconferència per via telemàtica.

Addicionalment, l'Oficina de Turisme Virtual de Catalunya disposa d'un arxiu virtual d'informació i publicacions turístiques digitalitzades actualitzat diàriament per l'equip d'intèrprets informadors turístics de la Direcció General de Turisme. Tot el material disponible està a disposició dels informadors per poder-lo facilitar via xat, videoconferència o correu electrònic als usuaris segons les seves preferències.  Amb aquesta nova eina, els potencials visitants rebran un servei de la mateixa qualitat que si hi acudeixen presencialment, facilitant així la fase de planificació del seu viatge.


Altres notícies

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt