Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

18-09-2020

El president Torra convoca dimarts els agents socials i econòmics per trobar una resposta a les baixes dels pares amb fills en quarantena

  • El cap de l’Executiu afirma que “si la solució no arriba de Madrid arribarà de Catalunya”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquesta matí que el proper dimarts ha convocat al Palau de la Generalitat els agents econòmics i socials per tal de buscar una solució per als pares amb fills en quarantena que no puguin anar a treballar per cuidar-los. “Si la solució no arriba de Madrid arribarà de Catalunya”, ha afirmat durant una compareixença davant dels mitjans de comunicació al Parlament de Catalunya.

Durant la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha reiterat la seva petició al govern de Pedro Sánchez per a que desencalli aquesta situació: “Demano una vegada més al govern espanyol que reguli d’una vegada la cobertura d’incapacitat laboral perquè pares i mares puguin fer quarantena si els seus fills tenen PCR positiva o negativa”. I ha afegit que “seguirem pressionant l’estat espanyol de totes les maneres possibles”.

Tal i com ha explicat el president de la Generalitat, cal “donar tranquil·litat” perquè “és clau que les famílies puguin fer les quarantenes correctament”"Quan comencin els cribratges a les escoles aniran sortint més casos i haurem de tancar més grups. Quan això afecti 5.000 o 10.000 famílies, què passarà? Per què hem d'esperar al col·lapse? No podem posar aquesta pressió", s’ha preguntat durant la seva intervenció.

El president Torra ha fet aquestes declaracions després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat una proposta de resolució del debat de política general sobre les baixes per als treballadors amb fills menors en quarentena. “El mandat del Parlament per vetllar la conciliació familiar, el fem nostre al Govern”, ha assegurat.


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt